Presa

Adevarul.ro: Romanii nu dau Dragobetele pe Valentine’s Day

By aprilie 29, 2015 martie 9th, 2018 No Comments

646x404Deşi au îmbrăţişat repede Valentine’s Day, o sărbătoare de peste hotare, se pare că românii nu au renunţat la Dragobete. Cel puţin în mediul virtual, sărbătoarea românească se bucură de o popularitate mai mare.

Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, reuşeşte să ţină piept asaltului Zilei Îndrăgostiţilor „de import“. Nu ştim care dintre cele două sărbători ale iubirii a adus comercianţilor şi proprietarilor de restaurante cele mai mari încasări, dar ştim că singurătatea este mai apăsătoare pentru români de Dragobete.

Astfel, potrivit unor statistici realizate de sentimente.ro, cel mai mare site de dating din România, pe 24 februarie, de Dragobete, s-au înregistrat cu 25% mai multe conturi noi faţă de 14 februarie, când se sărbătoreşte Valentine’s Day. Astfel, se pare că ieri, de Dragobete, românii care nu şi-au găsit iubirea în mediul offline s-au îndreptat către spaţiul virtual. Totuşi, datele de trafic arată că românii au căutat iubirea şi de cosmopolitul Valentine’s Day, când numărul de vizitatori unici a fost de 56.000, faţă de 40.500 – de Dragobete.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply