Presa

Elle.ro: Dragostea in vremea internetului

By aprilie 27, 2015 martie 9th, 2018 No Comments

cupluDating-ul online nu mai e de mult o rusine. Alina Baisan a aflat direct de la utilizatori cum trebuie sa arate profilul tau ca sa gasesti persoane compatibile.

Statisticile o arata, povestile de „succes” ale cunoscutilor o repeta, reclamele care impanzesc autobuzele in orase ca Londra si New York o promoveaza, iar conturile bancare ale marilor site-uri de dating online o demonstreaza: dragostea via Internet e o afacere infloritoare. Stim ca a cuprins intreaga lume, a patruns in casele tuturor celor care stau cateva ore pe zi in fata unui calculator cu acces la Internet, dar functioneaza ea cu adevarat si in Romania? Cine sunt oamenii care intra pe astfel de site-uri si, mai ales, poti sa gasesti pe cineva din categoria ta sociala?

Iata cateva intrebari pe care mi le pun tot mai des, de cand am aflat ca exista sentimente.ro si, mai ales, de cand am vazut-o pe Rachel, aceasta avocata-wannabe din Suits, noua-mea-obsesie-in-materie-de-seriale, ca apeleaza la serviciile match.com. Si, oameni buni, voi stiti cum arata aceasta Rachel?! Intrigata de toate acestea, am incercat marea cu degetul si mi-am facut cont pe match.com, acest templu virtual unde sufletele isi gasesc perechea.

Citeste mai mult pe Elle.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply