Presa

Hotnews.ro: In ce perioada si pe ce site-uri intra amatorii de intalniri online

By aprilie 27, 2015 martie 9th, 2018 No Comments

inimaOnline dating-ul este tot mai popular in Romania si perioada de varf de trafic pentru acest domeniu este intre noiembrie si ianuarie. Intre septembrie 2013 si ianuarie 2014 cautarile de pe mobil pe subiectul online dating au crescut de sase-sapte ori fata de perioada similara a anului precedent, arata un comunicat al agentiei de marketing Today’s.

Sentimente.ro ramane cel mai popular site, cu circa 100-150.000 de vizitatori unici pe luna, cei mai multi avand varste intre 25 si 44 de ani, iar interesant este ca mai mult de jumatate sunt femei. Prin comparatie, site-ul elmaz.ro are intre 50.000 si 100.000 de vizitatori pe luna, iar procentul celor cu varsta de peste 50 de ani este mai mare (aproximativ 30%) si mai mult de jumatate sunt barbati.

Celelalte site-uri de profil din Romania au un trafic intre 5.000 pana la 10.000 de vizitatori pe luna. Mai mult, aplicatia sentimente.ro are si cateva zeci de mii de instalari din Play Store pentru Android.

Site-urile de dating sunt la mare cautare in Romania si popularitatea acestora creste odata cu venirea toamnei. Halloween, adoptata din Statele Unite ale Americii, este prima sarbatoare importanta a toamnei si in preajma acesteia incep oamenii sa isi caute iubirea sau doar o relatie de scurt timp pe internet.

Citeste mai mult pe Hotnews.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply