Presa

Libertatea.ro: Romanii se grabesc sa-si gaseasca parteneri de Ziua Indragostitilor. Iata dovada!

By aprilie 21, 2015 martie 9th, 2018 No Comments

iubire_parlament_2_7254117fd0_13d262b7ebSe apropie Valentine’s Day si, daca in noaptea de Revelion nu te-a sarutat nimeni, sigur vrei ca situatia sa se schimbe pana pe 14 februarie sau, daca nu, macar pana la Dragobete. Dupa o luna decembrie plina de evenimente de familie si un ianuarie in care romanii abia s-au reobisnuit cu mersul la serviciu, sfarsitul iernii pare sa-i indemne pe acestia sa-si caute un partener (cel putin) pentru luna dragostei.

Potrivit Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, aceasta dorinta a romanilor se reflecta in numarul mare de persoane care si-au creat un cont aici.

“Se resimte puternic dorinta romanilor, in egala masura femei si barbati, de a gasi un partener de viata. Statisticile noastre arata ca, fata de luna precedenta, s-au inregistrat cu aproximativ 10% mai multe conturi de noi utilizatori. In plus, sondajele noastre au confirmat ca, intr-o proportie covarsitoare, membrii site-ului nostru de dating cauta o relatie serioasa, un procent nesemnificativ – sub 3% – cautand un partener doar pentru o seara”, au declarat reprezentantii Sentimente.ro.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply