Presa

Unica.ro: Gasirea unui partener – una dintre principalelel rezolutii ale romanilor in 2014

By aprilie 21, 2015 martie 9th, 2018 One Comment

relatii_01_032aa66355-680x420Inceputul de an este momentul in care multi realizeaza ca distractiile pasagere, flirturile de la petrecerile de final de an nu aduc satisfactii si impliniri pe toate planurile si ca e cazul sa-si puna ordine in viata, sa inceapa un nou capitol orientat catre calitatea si profunzimea unei relatii.
Astfel, atat femeile, cat si barbatii isi propun sa caute persoana potrivita lor, alaturi de care sa fie fericiti si sa incepa o relatie serioasa de lunga durata.

Dovada stau eforturile depuse de acestia in a-si gasi un partener de incredere. Site-urile de dating inregistreaza un aflux considerabil de membri noi in cautarea jumatatii, o metoda mult mai rapida (si mai putin costisitoare) de a cunoaste pe cineva. Astfel, potrivit Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, in primele doua saptamani din 2014 s-a inregistrat o crestere cu 10% a membrilor noi si o crestere cu 25% a utilizatorilor care isi acceseaza profilul de pe Sentimente.ro, il revizuiesc, il actualizeaza si comunica mai activ cu alti membri ai site-ului.

Citeste mai mult pe Unica.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply