Studii

Harta dragostei

By ianuarie 29, 2019 mai 6th, 2019 4 Comments

Dragostea la inceput de an

Poate te intrebi care este situatia dragostei in Romania, la inceput de 2019. Ei bine, luna Ianuarie este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai melancolice luni ale anului.

Ai petrecut sarbatorile cu familia ori cu prietenii, ai fost in vacanta, te-ai bucurat de cadourile primite sau daruite. Insa dinamica sarbatorilor a trecut, iar acum totul pare mai gri.

Crezi ca doar tu esti in situatia de fata? Ei bine, te inseli.Luna Ianuarie este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai melancolice luni ale anului. Uite o situatie generala a celor mai mari orase cu utilizatori care isi cauta un partener online.

Harta Dragostei

Harta Dragostei

La o scurta privire asupra hartii observam clasamentul oraselor in care romanii isi cauta pereche. Deloc surprinzator, pe primul loc al clasamentului acestuia, se afla Bucuresti, cu aproximativ 60.000 de utilizatori, urmat de Cluj-Napoca, cu aproximativ 10.000 de utilizatori si Iasi cu aproximativ 9000 de utilizatori.

Un alt indice important este si varsta medie a utilizatorilor online. Atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor, s-au inregistrat scaderi semnificative comparativ cu anii precedenti.

Ce a determinat aceste modificari?

Se pare ca WallY, sistemul nostru de inteligenta artificiala, care se ocupa cu compatibilitatea dintre utilizatori, isi face treaba, si inca foarte bine. Se perfectioneaza constant si se asigura ca iti gasesti mult mai usor partenerii compatibili, bazat atat de profilul tau cat si pe comportamentul din site.

Relatie, casatorie sau flirt?

Chiar daca in majoritatea oraselor interesul principal se rezuma la gasirea unui partener sau la casatorie, constantenii sunt mai interesati de a gasi oameni cu care sa isi petreaca timpul. Aproape jumatate dintre acestia sunt interesati de flirt.

Suntem singuri, dar ne tratam…cu cate un cont pe Sentimente!

Asa cum era de asteptat, in Bucuresti si Cluj-Napoca sunt cei mai multi utilizatori care isi cauta un partener online.

Pentru romani atat interesul pentru o relatie, cat si cel pentru casatorie este aproape egal. Fie ca… partenerul potrivit sa isi faca aparitia cat mai repede! 

Leii, Racii, Capricornii si Taurii ocupa cea mai mare pondere dintre utilizatori. Poate ar trebuie sa iti revizuesti compatibilitatea cu zodiile. Avem un articol si despre asta, chiar aici.

Cum a fost luna Ianuarie pentru tine?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply