AcțiuniCe e nouRecomandari

Moș Crăciun se inspiră de la FineStore!

By decembrie 18, 2023 decembrie 27th, 2023 No Comments

Cadouri cu gust pentru persoana pe care intenționezi să o cucerești iremediabil!

Magia Crăciunului e peste tot în aceste zile și cu siguranță tot ce îți dorești este să petreci sărbătorile cu oameni dragi alături și, mai mult decât orice, cu persoana iubită. Dacă, de sărbători, ți-ai propus să o impresionezi în cel mai plăcut mod cu putință cu un cadou inspirat, cu ajutorul FineStore, nu ai cum să dai greș!

O băutură fină, de calitate, de la un brand renumit este oricând o idee bună de cadou, mai ales de Crăciun! Moșul cel generos se poate inspira dintr-o gamă variată de licori deosebite din oferta Red Christmas. FineStore a alcătuit o super listă de cadouri la super prețuri și doar cu câteva clickuri poți umple desaga magică din care ies ca prin minune bucurii pentru fiecare.

Cadouri memorabile pentru seri minunate în doi

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România a pus pe Santa’s List băuturi pentru cei mai fini cunoscători și pentru cei mai pasionați degustători! Impresionează-ți jumătatea cu un cadou de Crăciun de care vă veți bucura oricum împreună!

Un rom Matusalem, considerat “coniacul romurilor”, este cadoul ideal pentru un bărbat care apreciază aromele deosebite și băuturile de calitate. Oferă-i o călătorie senzorială aparte cu această băutură cu buchet complex și elegant, cu gust final persistent, obținut grație procesului de învechire prin metoda Solera.

O băutură fină și delicioasă precum un lichior Tequila Rose este un cadou deosebit pentru o femeie specială. Un mix perfect echilibrat de lichior de căpşune şi tequila, poate fi savurat ca atare, dar este suficient de aromat și versatil pentru a fi inclus, pentru un plus de savoare, în mixuri interesate de băuturi.

Un cadou delicios de Crăciun poate fi și Mozart, venit direct din orașul natal al faimosului compozitor austriac. Toate sortimentele din gamă sunt obținute din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, în urma unui proces complex ce are ca rezultat ceea ce mulți consideră a fi cel mai delicios lichior din lume.

Vrei să faci persoanei iubite un cadou de care să vă bucurați împreună? Există ceva ce nu se demodează niciodată! O sticlă de șampanie Gosset premiată, efervescentă, cu gust fructat, suav și proaspăt, adorată în familiile de prestigiu din Franța și din întreaga lume încă de la începutul secolului XX, este cadoul ideal pentru o femeie delicată și elegantă, dar și pentru un bărbat care apreciază calitatea și excelența și serile spumoase în doi.

Magia de Crăciun se ascunde în oferta lunii decembrie de la FineStore, dar și în extra reducerile speciale de care afli dacă te abonezi la newsletter. Pe Santa’s List găsești cadouri de Crăciun pentru toate gusturile și toate buzunarele, de la coșuri cadou elegante, cu băuturi deosebite și delicii de sezon, până la băuturi de la branduri de tradiție precum vodka Mont Blanc, Belvedere sau Beluga, rom AH Riise, Captain Morgan sau Bacardi, gin G’Vine sau Martin Miller, lichior Sheridans sau Disaronno, whisky Tomintoul sau West Cork, tequila Padre Azul, șampanie Moet sau Dom Perignon, coniac Frapin sau Hennessy, vinuri alese sau băuturi tradiționale din România și din alte colțuri ale lumii.

Dacă ai în coș măcar un produs cu eticheta Santa’s List ești înscris automat la concursul cu 100 de premii promoționale; câștigătorii pachetelor cu cinci băuturi de top de la FineStore vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Este bine să mai știi că FineStore asigură livrare gratuită dacă valoarea comenzii depășește 199 de lei. Produsele pot fi și ridicate direct din depozitul de aproape 10.000 mp din Afumați, Ilfov, chiar în aceeași zi în care a fost plasată comanda. Nu lăsa pe mâine cadourile pe care le poți cumpăra azi, pentru că stocurile cu licori deosebite și coșuri cadou sunt limitate!

https://www.finestore.ro/

Hai pe Sentimente

Leave a Reply