Dating

3 idei pentru intalniri reusite pe timp de iarna

By decembrie 10, 2014 ianuarie 14th, 2021 No Comments

intalniri reusite iarna - Sentimente.roIarna atrage dupa sine frig, umezeala, raceli si alte neplaceri… dar vine, in acelasi timp, si cu zapada, sporturi de iarna, bulgarit, mers la patinoar, baut de ciocolata calda cu scortisoara, colinde si sarbatori magice. Nu estecum sa ai intalniri reusite iarna!

1.Distrati-va pe gheata: mergeti la patinoar!

Nu trebuie sa fiti stele ale patinajului pentru a va distra copios pe gheata! Cata vreme va imbracati bine si Mama Natura nu v-a inzestrat cu doua picioare stangi, intalnirea la patinoar se poate dovedi foarte amuzanta si nu excesiv de scumpa. O astfel de aventura pe gheata va poate oferi sansa sa va sprijiniti – la propriu – unul de celalalt si sa puneti piatra de temelie a unei legaturi emotionale autentice, bazata pe capacitatea amandurora de a nu va lua foarte in serios, dar si de a-i fi alaturi celuilalt cand situatia o impune.

Plus ca putine lucruri sunt mai romantice decat o cafea, un ceai sau o ciocolata fierbinte savurata intr-un loc cald dupa o portie stransica de patinat, razand impreuna de peripetiile voastre pe gheata!

2.Iesiti la o cafea fierbinte

Ca tot veni vorba despre bauturi fierbinti in zilele reci de iarna, poate fi foarte placut sa stati de povesti si sa va cunoasteti mai bine intr-un local cochet, cu o cafea aburinda in fata, in timp ce afara ninge ca-n basme! Caldura din local va va prinde teribil de bine, venind din frig, si va va da o stare placuta de confort, in timp ce cafeaua – sau un ceai negru ori verde, la o adica – nu va va permite sa va molesiti si sa nu profitati la maximum de timpul petrecut unul in compania celuilalt.

3.Mergeti la un spectacol cu parfum de iarna

In functie de ce va place amandurora sa faceti, puteti opta si pentru o intalnire cu parfum de iarna si de sarbatori, de la vizionarea unui spectacol de balet pe gheata la un concert de colinde traditionale sau in interpretarea moderna a vreunui artist. Filmele cu tema adecvata sunt si ele o varianta, la fel si piesele de teatru in ton cu anotimpul/sarbatorile. Bineinteles, inainte sau dupa spectacolul ales, n-ar strica sa petreceti putin timp intr-un loc in care chiar sa puteti sa stati de vorba!

Tu ce fel de intalniri romantice preferi pe timp de iarna?

Foto: blossy.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply