Dating

3 ponturi pentru o conversatie de nota 10 la prima intalnire

By octombrie 13, 2014 ianuarie 14th, 2021 No Comments

prima intalnire - sentimente.roPrima intalnire, o experienta incarcata de emotii si asteptari deopotriva, se poate transforma rapid intr-un rendez-vous nereusit daca nu esti atenta la cateva detalii. Este drept ca nu tine totul de tine; dar cand vine vorba despre ce poti face tu pentru ca experienta sa fie cel putin tolerabila, poti incepe de la intretinerea unei conversatii placute. Iata cum!

1. Nu transforma intalnirea intr-un interogatoriu

Prima intalnire iti ofera oportunitatea de a-ti face o prima impresie asupra barbatului de care esti interesata. Corespunde el criteriilor tale? Sau mai degraba pare nepotrivt? Din dorinta de a-ti da seama cat mai repede cum stau lucrurile – daca exista macar o sansa ca el sa fie Alesul -, ai putea fi tentata ca, la prima intalnire, sa iti bombardezi partenerul cu o sumedenie de intrebari, aferente criteriilor tale de selectie.

Aminteste-ti insa ca prima intalnire ar trebui sa fie o experienta de tatonare, nu una in care sa incerci sa afli tot ce ti-ai putea vreodata dori sa stii despre barbatul din fata ta.

Si nu uita: asa cum tu il analizezi cu atentie, la fel face si el! Chiar iti doresti ca el sa ramana cu o impresie gresita despre tine (si sa fuga mancand pamantul)?

2. Evita subiectele “grele”

In aceeasi idee, retine sa eviti pe cat posibil la prima intalnire subiecte care vizeaza fostele tale relatii (in special pe cea mai recenta), problemele de tot felul din viata ta etc. Cu alte cuvinte, toate subiectele “grele” care nu isi au locul la o prima intalnire cu o persoana pe care o cunosti si nu prea.

3. Abordeaza subiecte lejere, amuzante

Despre ce ar trebui, totusi, sa vorbesti la prima intalnire? Despre orice iti aduce zambetul pe buze! Despre pasiunile tale, locurile pe care le-ai vizitat sau unde ti-ar placea sa iti faci urmatoarele vacante, despre cartile, muzica, filmele, preparatele culinare preferate etc. Suna pueril? De fapt, chiar nu este. Lasa conversatia sa curga de la sine, de la un subiect placut la altul. Cu siguranta partenerul tau va profita de ocazie pentru a-ti dezvalui acelasi tip de informatie despre sine, iar tu vei putea sa citesti printre randuri, evitand in tot acest timp si “interogatoriul” sus-mentionat.

Tu ce subiecte abordezi la prima intalnire?

Foto: ayi.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply