Dating

5 motive pentru a spune “Da” unei invitatii

By septembrie 9, 2016 No Comments

Stocksy_txp0eaa7f78Ii5100_Small_1072310


Datingul online
poate crea o zona de confort din care e greu sa iesi. E simplu sa stai in spatele unui device si sa interactionezi cu persoane de sex opus. Poti face asta din varful patului, in pijamale. Atat de simplu este.
Noi iti vom da niste motive pentru a nu ramane in acest stadiu al conversatiilor fara intalniri.

1. Nu vrei sa ramai blocat in aceasta faza a convorbirilor online

Este intr-adevar placut sa conversezi cu cineva online, insa asta este doar un prim pas in procesul de a cunoaste pe cineva. Nu face un scop din asta, fiindca este doar o etapa. Nu vei putea avea la nesfarsit convorbiri online fara intalniri reale.

2. Imaginea online nu coincide cu imaginea reala a persoanei.

De fapt, se intampla deseori ca cineva sa reuseasca sa te faca sa iti formezi o parere foarte buna din conversatii, dar in realitate sa nu iti placa. Sau, din contra! Nu poti stii niciodata, asa ca este cel mai bine sa testezi.

3. Intalnirile de moda veche au un farmec aparte

Pare ca am uitat cum e o intalnire, cu rezervari, stabilit detalii, aranjat amanunte. Inainte, mersul la intalnire era urmarea fireasca dupa ce cunosteai pe cineva de care iti placea. In ziua de astazi insa, am uitat cat de fermecator este sa fim de moda veche.

4. Toate povestile de dragoste incep cu o prima intalnire

Trebuie sa dai o sansa dragostei pentru a se intampla. Nicio poveste de dragoste nu poate incepe fara o prima intalnire.

5. Chiar daca nu va merge bine, vei ramane cu experienta si povestea.

E imposibil ca totul sa mearga bine. Uneori, avem parte si de experiente mai putin placute. Important este sa acceptam ca ele fac parte din viata si chiar sa le dam o conotatie amuzanta.

Pe scurt, nu ramane ascuns in spatele calculatorului sau al ecranului telefonului prea mult timp. Iesi din zona de confort si incearca sa vezi cum e in realitate persoana cu care stai de vorba. Lasa emotiile sa te cuprinda, e normal sa simti acea neliniste frumoasa.

Si tine minte: odata ce ti-ai intalnit jumatatea, nu va mai trebui sa mai mergi la prime intalniri. Dar pentru a o intalni, e musai! ♥

Leave a Reply