Dating

7 trasaturi de caracter care te transforma in partenerul ideal

By martie 16, 2016 3 Comments

s4_partener

O relatie presupune anumite abilitati. Sa fii un partener bun poate fi usor pentru unii si dificil pentru altii. Iata care sunt principalele calitati pe care le au oamenii cu care faci casa buna:

 

 

 

 

1. Fac oamenii sa rada

Rasul nu este doar cel mai bun medicament, este, de asemenea, un liant incredibil. Simtul umorului reprezinta cea mai rapida cale de a ajunge la inima cuiva. Persoana care rade si care reuseste sa ii faca si pe ceilalti sa rada este autentica, este simpla si spontana. Si este genul de om pe care ti-l doresti alaturi multa vreme.

2. Traiesc clipa

Sa lasi trecutul tau sau al partenerului sa iti defineasca prezentul reprezinta calea sigura spre pierzare. Persoanele care merita toata dragostea si increderea sunt aceia care lasa trecutul deoparte si traiesc in prezent. Asta nu inseamna ca nu invata din greselile lor, ci, dimpotriva este semn ca nu pastreaza in suflet resentimente.

3. Au incredere in ei

Oamenii increzatori in propriile puteri sunt atractivi si pentru altii. O persoana care paseste dreapta, semeata afiseaza in acelasi timp demnitate si siguranta. Iar aceste caracteristici sunt cautate de cei care isi doresc un partener de cursa lunga.

4. Sunt originali

Sa fii bun la capitolul „tu insuti” este fundamental pentru o relatie sanatoasa si puternica. Persoanele care isi cultiva aceste tipuri de aptitudini nu se tem si nu se jeneaza cu sine insesi. Stiu cum sa isi gestioneze si calitatile, si defectele. Acest lucru, implicit le confera incredere partenerilor lor determinandu-i sa aiba aceeasi atitudine fata de sine.

5. Lasa de la ei

Ranchiuna si invidia nu-si au locul intr-o relatie sanatoasa, iar cine apeleaza la aceste sentimente negative nu va reusi niciodata un parteneriat perfect. Partenerul perfecte este cel care stie sa lase lucrurile sa mearga de la sine, astfel incat relatia sa se construiasca pe incredere si nicio indiscretie odata comisa sa nu afecteze buna intelegere a cuplului.

6. Nu incearca sa isi schimbe partenerul

Dorinta de a schimba pe cineva este, de asemenea, distructiva. E imposibil sa o faci si nu va duce decat la sentimente negative. Partenerul ideal este cel care te inspira pentru o schimbare voluntara, nu cel care o impune fortat. Schimbarea trebuie sa vina din interior, iar partenerul care intelege asta este de dorit.

7. Asculta

Ascultare, chiar si atunci cand nu auzi ceea ce vrei sa auzi, este o abilitate care face o relatie mai puternica. Oamenii sunt atrasi de cei care ii inteleg, iar aceasta intelegere vine de la abilitatea de a asculta. Cultivand abilitatile de ascultare este o modalitate foarte buna de a te asigura ca cei apropiati se simt apreciati si intelesi.

Ce apreciezi cel mai mult la un partener pe care l-ai considera ideal?

3 Comments

 • Chestia asta cu „X” calitati/cerinte, etc. care promit marea cu sarea mi se pare unul dintre cele mai toxice deprinderi de pe net … cu toate ca sunt asa-zise „instrumente vitale” de marketing, conversii, retentii, trafic… bla-bla-bla….

  Dragi editori ai acestui blog: lasati-o mai moale cu „copy-paste-ul” necritic din diverse surse de limba engleza… iar daca vreti sa spuneti ceva, documentati-va serios si folositi-va propriile cuvinte… nu ale altora…

  Stiu, greu, nu prea e la indemana… dar, daca vreti sa faceti treaba, sa ajutati literalmente oamenii, poate ar fi bine sa fiti ceva mai atenti la lucrurile astea pentru ca afecteaza viata oamenilor, in special pe cei care n-au avut sansa de a primi o educatie sanatoasa in familie iar mai apoi, posibilitatea unui studiu de tip academic…

  V-ati gandit la asta`/

 • Anonim spune:

  Pasiuni interzise. Delicii umede si interzise. Numai pentru domni pretentiosi, fund obraznic, sani curiosi,
  cockailul perfect pentru o ora de rasfat sublim numai pentru tine. Te asteptam in Bucuresti. Suna la 0720.33.88.22 pt detalii.

Leave a Reply