Dating

Cum sa te porti ca sa nu il faci gelos inca de la primele intalniri

By martie 12, 2015 One Comment

gelos betanews.comAbia ai cunoscut un tip care pare ca e barbatul perfect si nu ai vrea sa il pierzi. Trebuie sa stii ca gelozia este unul dintre defectele care l-ar putea pune pe fuga, asa ca cel putin la primele intalniri incearca sa iti stapanesti iesirile necontrolate.

1. Nu vorbi despre fostii

De departe, regula de baza daca vrei sa nu starnesti gelozia barbatului cu care te afli la primele intalniri este sa te abtii sa il aduci in discutie pe fostul. Nu te apuca sa il vorbesti nici de bine, nici de rau. Chiar si simplul fapt ca iti amintesti de el ii va crea impresia proaspetei tale cuceriri ca, de fapt, inca esti ancorata in relatia trecuta.

2. Evita sa razi la glumele altor barbati

Daca a decis sa te prezinte prietenilor sai, incearca sa fii cat mai rezervata cu putinta si nu te arata impresionata de felul de a fi al barbatilor din anturaj. Nu rade cu pofta la glumele pe care acestia le fac, ci incearca sa zambesti cat mai discret. Primele intalniri sunt cele in care noul iubit isi contureaza o opinie referitoare la tine, iar daca va vedea ca esti atat de joviala chiar si cu cei mai buni amici de-ai sai, pe care abia i-ai cunoscut, sunt sanse mari ca in sufletul sau sa incolteasca deja samanta geloziei.

3. Nu ii povesti despre colegii simpatici de la serviciu

Daca incepi sa povestesti despre colegul super destept si saritor, care zi de zi te ajuta fara sa i-o ceri, barbatul pe care abia l-ai cunoscut va crede ca la mijloc e mai mult decat o relatie colegiala si ca mai degraba flirtati. Iar daca se mai si intampla sa termini si tarziu serviciul, e posibil ca pana sa te cunoasca suficient de bine sa inceapa sa isi faca fel si fel de impresii si de ganduri necurate.

4. Nu te comporta copilareste

O alta greseala ar fi sa incerci sa il testezi facandu-l gelos in mod intentionat. Din pacate, e o capcana uriasa in care risti sa pici. Si nu e vorba aici doar de a te purta copilareste atunci cand la televizor apare unul dintre barbatii celebri doriti de orice femeie. Multe femei intorc in mod voluntar capul atunci cand in localul in care s-au intalnit cu noua cucerire apare un alt barbat bine, apoi ii urmaresc reactia partenerului. S-ar putea ca teatrul pe care il joci sa fie de proasta calitate si, in locul geloziei, sa starnesti antipatie.

Crezi ca exista si alte modalitati care ii pot starni gelozia barbatului pe care abia l-ai cunoscut?

Foto: betanews.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • IonC90 spune:

    Eu zic că… este bine mereu să spui adevărul indiferent de costuri… corect articolul dar dacă fata este serioasă nici măcar nu se gândește la așa ceva… adică să fim serioși, are colegi simpatici, are trecut(cu foștii) dar asta nu înseamnă că ea nu trebuie să trăiască-n prezent cu gândul la viitor:){exact la fel și vice-versa}.

Leave a Reply