Dating

Dating online: 4 idei pentru a concepe galeria foto perfecta

By august 18, 2014 No Comments

Dating online 4 idei pentru a concepe galeria foto perfectaAi facut primii pasi in lumea datingului online si iti doresti sa iti maximizezi sansele de a-ti cunoaste jumatatea? Ei bine, daca esti barbat, afla ca nu trebuie sa fii Adonis pentru a reusi sa atragi atentia femeilor potrivite, ci doar sa stii sa iti concepi istet galeria foto aferenta profilului tau online. Iata, asadar, cateva ponturi utile!

1. Este important sa arati ingrijit

Nu are nicio importanta faptul ca Mama Natura nu te-a inzestrat cu trasaturile lui George Clooney.
Ce conteaza, de fapt, este cat de ingrijit esti. Asadar, in special in fotografia de profil, este esential sa porti hainele potrivite, astfel incat sa transmiti mesajul ca esti un barbat matur, care stie ce vrea si isi ofera sie insusi, in primul rand, respectul si aprecierea pe care si le doreste de la ceilalti.

2. Dezvaluie-ti latura haioasa

Una dintre calitatile pe care orice femeie le apreciaza la un barbat este umorul. Este drept ca iti poti dezvalui latura haioasa concepand un text descriptiv amuzant in sectiunea dedicata a profilului de dating online, insa la fel de bine te poti folosi si de imaginile pe care le alegi pentru a-ti ilustra profilul. Fara a cadea in extrema opusa, indrazneste sa inserezi si cateva fotografii cu tine in ipostaze haioase despre care stii ca transmit un mesaj adecvat.

3. Nu te limita la 1-2 poze

Pentru ca femeile care iti acceseaza profilul sa isi faca o imagine cat mai clara despre tine, este important sa le oferi “material de lucru”. Cu alte cuvinte, sa adaugi in galeria foto mai mult de 1-2 imagini. In acest fel, sugerezi si faptul ca esti cu adevarat interesat sa iti dezvalui personalitatea,
ceea ce nu poate fi decat o bila alba in ochii pretendentelor tale!

4. Adauga fotografii cat mai variate

Si fiindca tot vorbeam despre personalitate, este esential ca fotografiile pe care alegi sa le incluzi in galeria foto sa fie cat mai variate. In niciun caz nu adauga imagini preluate cu camera web, cu tine sezand in fata PC-ului! In schimb, dezvaluie bucati din viata ta, inserand fotografii din vacanta, de la iesiri cu prietenii, participari la conferinte etc.

Tu ce fel de poze ai adaugat in galeria foto a profilului tau Sentimente.ro?

Foto: creativedimensions.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply