Matrimoniale

5 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un barbat mai in varsta

By noiembrie 6, 2012 3 Comments

Cuplurile in care exista diferente mari de varsta nu au fost privite niciodata cu ochi buni, nici de familie, nici de prieteni. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de rele pe cat par la prima vedere. La mijloc nu este vorba neaparat despre materialismul femeii sau despre dorinta barbatului de a se afisa cu o tanara frumoasa. Relatia cu un barbat mai in varsta pe care l-ai cunoscut pe un site de intalniri online iti poate aduce mai multe beneficii. Totul depinde de tine si de cat de dispusa esti sa infrunti rautatile celor din jur.

1. Este mai matur

Un barbat mai in varsta este mai matur si mai echilibrat din punct de vedere emotional decat un tanar, datorita faptului ca a acumulat o experienta de viata destul de vasta si a trecut prin situatii care l-au calit.

2. Nu cauta aventuri

Barbatul mai in varsta decat tine a avut suficient de mult timp la dispozitie pentru aventuri si relatii pasagere. Daca si-a facut cont pe un site de intalniri online, inseamna ca isi cauta sufletul pereche si vrea sa aiba o relatie de lunga durata.

3. Este stabil din punct de vedere financiar

Spre deosebire de tinerii care mereu cauta joburi mai bine platite si aproape niciodata nu reusesc sa aiba salariile pe care si le doresc, un barbat mai in varsta este stabil din punct de vedere financiar. Barbatul matur poate avea propria afacere, poate avea un loc de munca bine platit, insa ceea ce ii lipseste poate fi caldura unei femei.

De aceea, pentru un barbat mai in varsta, site-ul de intalniri online este cea mai buna metoda prin care poate intalni o persoana potrivita.

4. Emana incredere

Increderea in sine este unul dintre atuurile barbatilor mai in varsta. Daca intalnesti un astfel de barbat pe un site de intalniri online, merita sa-l cunosti mai bine, sa-i afli prioritatile si sa vezi daca este pe aceeasi lungime de unda cu tine.

5. Stie sa-si poarte de grija

Un barbat mai in varsta stie sa-si poarte singur de grija, sa-si calce camasile, sa-si pregateasca mancare si sa mentina ordinea in casa. In timpul discutiilor pe site-ul de intalniri online, poti sa afli mai multe detalii despre felul in care reuseste sa aiba grija de el.

Tu ai intalnit vreun barbat mai varsta pe site-ul de intalniri online? A functionat relatia?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Gabi spune:

    Frumos curcubeul si muargusal Alexandra.Sper sa mergem si noi intr-un weekend la “Canionul 7 Scari”, nu am mai fost de ceva ani buni, sa tot fi fost de prin anii studentiei, deci chiar ca au trecut multi ani de atunci caci am avut si intalnirea de 10 ani de ceva vreme. Cred ca acum tot traseul e foarte schimbat fata de atunci. Dorina.

  • Dobai spune:

    Te inteleg peecrft, la fel am patit-o si noi acum cateva zile pe Fagaras. Citind ce ai scris, am retrait patania noastra care inca imi este foarte clara in minte. Povestea noastra este pe blog. Nici eu nu inteleg dece timpii indicati nu sunt cei care sunt reali!! Numai bine si carari cu soare!

  • olariucoca spune:

    sint de acord dar unde sint acei barbati?

Leave a Reply