Ce e nouDatingMatrimoniale

Are copii?

By februarie 24, 2021 No Comments

Întâlnirile pe cont propriu sunt destul de grele, să nu mai vorbim de includerea copiilor în mix. Creșterea copiilor este o responsabilitate imensă, la fel și datingul cu un părinte. Iată câteva considerații cheie înainte de a forma o relație cu cineva care are copii.

Maturitatea pe care o ai

În esență, nu te întâlnești doar cu mama sau cu tatăl, ci vei deveni parte a structurii familiei, într-un fel sau altul.

Cu cât va trece timpul, copiii ar putea chiar să înceapă să te vadă ca o figură părintească în viața lor, ceea ce nu este un rol care ar trebui asumat cu ușurință.

Nu este tot timpul despre voi

Vor fi momente în care partenerul sau partenera nu va putea ieși sau face lucruri pe care le dorești, din cauza copiilor, așa că ieșirile spontane de ultim moment ar trebui uitate. Puteți face, în schimb, ceva care să includă și copiii. Trebuie avută în vedere o anumită înțelegere pentru că niciodată partenerul sau partenera n-ar trebui să aleagă dintre tine și copii. Nu îi pune niciodată în această situație, deoarece vei părea neglijent/ă. Activitățile trebuie planificate în avans pentru a avea cele mai bune rezultate.

O relație puternică

Cât de bine rezisti atunci când ești pus în situații incomode sau tensionate? Întâlnirile cu o persoană cu copii pot fi uneori puțin stresante, mai ales dacă partenerul sau partenera ta are probleme. 

Poți să fii acolo în vremurile bune și rele? Uneori vor exista probleme financiare, pot exista probleme emoționale, etc. Părinții care aleg să iasă la întâlniri de obicei rămân în căutarea unei persoane stabile și nu se lasă duși de val așa de ușor.

Cât de mult să te implici

Se vor aștepta partenerii să faci la fel ca și ei? Sau vor prefera să nu te implici și să lași disciplinarea la îndemâna lor?

Când vine vorba de copiii altor persoane, este greu de știut ce este acceptabil sau nu.

De exemplu, vrei să-i spui copilului că este obraznic, dar nu știi cum va reacționa mama sau tatăl lui.

Nu este nimic mai rău decât să fii aruncat fără niciun fel de pregătire într-o astfel de situație, așa că, purtând mai întâi o conversație, vei avea o idee despre ceea ce se așteaptă de la tine când vine vorba de copii.

Vei face compromisuri

Compromisuri se fac în orice relație. Dar când adaugi și copii în ecuație, în mod natural vor fi necesare mai multe compromisuri.

Când partenerul e epuizat de îngrijirea copiilor toată ziua și nu vrea să iasă, va trebui să înveți sa te întâlnești la mijloc și să găsești o activitate care să vi se potrivească amândurora.

Viața sexuală va fi diferită

S-ar putea să te întrebi dacă te vei trezi cu copii sărind din pat la 7 dimineața, când ai cel mai profund somn. Probabil. Dar nu-ți face griji – există modalități se eviți situațiile jenante ale vieții voastre sexuale.

Partea distractivă este că tu și partenerul tău va trebui să deveniți creativi.

Despărțirile pot fi mai grele

Dacă te întâlnești suficient de mult pentru a întâlni și copiii și dacă totul merge bine, te poți aștepta ca noul tău partener / noua ta parteneră să fie tot ce ți-ai dorit.

Văzând că te înțelegi cu copiii lor, îi vei face să se simtă și mai aproape de tine și probabil vei simți și tu un sentiment mai profund în legătură cu relația.

Cea mai bună parte dintre toate este că s-ar putea să îți dai seama că nu te-ai ales cu o singură persoană alături de care vrei să-ți petreci viața, ci cu mai multe.

Tu ai vrea să te întâlnești cu o persoană care are copii?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply