Matrimoniale

Dating online: 4 dileme frecvente si solutiile lor

By august 22, 2012 One Comment

Din cauza misterului care planeaza in jurul lui, dating-ul online te face sa ai o multime de dileme si curiozitati legate atat de cum e mai bine sa procedezi atunci cand ai intalniri online. Sa minti sau nu in profil, cand sa iesi la o prima intalnire, cum alegi dintre atatia utilizatori cu care vorbesti, cum sa iti dai seama daca minte etc. Iata care sunt cele mai frecvente dileme cu care te confrunti in dating online si invata cum sa le faci fata!

1. Sa mint sau nu in profilul meu?!

Iata o dilema cu care se confrunta multe persoane care fac dating online. Majoritatea se intreaba daca nu cumva e mai bine si mai simplu sa strecoare cateva minciuni “nevinovate” in profil, pentru a-l face mai atractiv. Cele mai comune minciuni sunt legate de varsta, fostele relatii, calitati etc.

Nu este recomandat sa o faci, deoarece te pot ajuta o perioada de timp, dar pana la urma adevarul sa afla, iar nesinceritatea te poate costa intreaga relatie pe care ai incercat sa o construiesti prin intermediul dating-ului online.

2. Cum sa aleg persoana potrivita?!

Cu siguranta ca prima oara cand ti-ai facut profilul public, ai fost abordat de multi utilizatori. Cu unii dintre ai pastrat legatura si ai constatat ca iti face placere sa discuti cu ei si ca la fiecare dintre ei te atrage cate ceva.

La un moment dat, va trebui sa te decizi caruia ii vei da votul tau de incredere, care iti place mai mult si cu care vei continua sa faci dating online..

Ia-ti un timp de gandire si mediteaza asupra calitatilor si defectelor fiecaruia dintre ei. Pune in balanta si vezi care e mai potrivit pentru tine. Fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te cu care te-ai vedea intr-o relatie pe termen lung, apoi fa tot posibilul sa il cunosti mai bine si sa duceti relatia la un alt nivel.

3. Cand este bine sa iesi la o prima intalnire?!

Nu exista un interval anume in care este recomandat sa faci dating online si apoi sa treci la intalnirile reale.

Propunerea de a va intalni fata in fata poate veni chiar si dupa prima discutie virtuala. Important este ce simti tu si daca esti pregatit pentru aceasta mutare.

Gandeste-te daca nu cumva e mai indicat sa afli ceva mai multe despre acea persoana, eventual sa vorbiti la telefon si abia apoi sa stabiliti o iesire.

Nu iti face griji! Vei simti cand este momentul potrivit sa il cunosti si altfel decat virtual. Insa daca de fiecare data cand ti se propune, ai rezerve si primul gand este sa bati in retragere, mai asteapta.

4. Te-ai indragostit si ti-e frica sa nu fie totul o minciuna?!

A trecut ceva timp de cand faci dating online cu un utilizator si simti ca ti s-au cam aprins calcaiele dupa el, in special dupa felul in care iti vorbeste si se descrie in fata ta.

Nici nu apuci sa te bucuri prea mult de fluturii din stomac, chiar daca nu l-ai cunoscut personal, ca si incepi sa iti pui tot felul de probleme si sa ai tot felul de dileme: “Pana la urma de cine m-am indragostit? Nici macar nu il cunosc! Poate fi totul o minciuna! Ce ma fac?”.

Inainte de a lasa astfel de ganduri sa te cotropeasca, mai bazeaza-te si pe intuitie. Cu siguranta ca al saselea simt iti va “spune” daca ceva este cu adevarat in neregula cu persoana cu care faci dating online si ai fi avut suspiciuni de la primele conversatii.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Farewell spune:

    Eric,I wonder, the Administration that was aselep at the wheel in your blaming 9/11 on, could that have possibly been the one that also had White House aides on their knees?As bad as the circumstances were under Bush in your overly active imagination youd think that he was trying to take total governmental control over America. Something that Obama and his liberal congress is well on their way to doing in just two short months.The black man doesnt bother me even though your favorite word for me is racist. The bottomfeeders do. They are there because they choose to be not because they havent been afforded the chances to rise above their squallor.I did look at Wikipedias explaination of ACORN, and then did a liltle further exploring. The various sites gave me ACORN telling me what a good institution ACORN is. Well pat me on the back Superman, did you honestly think any of those sites were going show any thing derogatory about them. An intelligent person would wonder who has to do the reasearch. I deal in sound reasoning, rational thought and common sense. I dont believe everything I hear or read from the left-media. I suggest you do the same in order to get a less one sided veiw. Thats oppressive.

Leave a Reply