Site icon Blog matrimoniale

Dating online: cum sa o faci sa ii fie dor de tine

beautiful-couple-standing-so-close-to-each-otherO relatie inceputa pe un site de dating online are tendinta sa se “consume” ceva mai repede, mai ales pentru ca ambii parteneri au intotdeauna acces la internet si petrec foarte mult timp online. In acest fel risti ca ea sa se plictiseasca de tine intr-un timp foarte scurt. Iata ce ai de facut atunci cand vrei ca ea sa iti simta lipsa.

Gaseste-ti o ocupatie

Atunci cand te plictisesti, cu siguranta esti foarte tentat sa te concentezi pe site-ul de dating online si sa discuti cu ea sau sa o suni. Incearca sa iti gasesti o ocupatie captivanta, sa citesti o carte, sa iesi cu prietenii in oras, sa te uiti la un serial nou etc. Toate aceste lucruri te vor tine la distanta de tentatii, iar ea se va intreba cum se nu esti ca ceilalti barbati care o cauta mereu si o sufoca.

Nu sta online tot timpul

Cu cat vei sta mai mult timp conectat pe siteul de dating online, cu atat vei fi mai tentat sa o cauti si vei lasa impresia ca nu ai ocupatie. In plus, daca ea nu te va vedea online, va incepe sa isi puna tot felul de intrebari si sa inceapa sa iti simta lipsa. Da, chiar daca iti este greu sa te dezlipesti de internet, cel mai bine este faci acest lucru, astfel incat ea sa te vrea si mai mult.

Evita sa discutati pana cand simti ca se plictiseste

Atunci cand sunteti impreuna sau aveti o sesiune de dating online, timpul zboara repede si nu iti dai seama cat de mult ati discutat. Din acest motiv este recomandat ca dupa maxim o ora si jumatate de discutii sa incerci sa gasesti o scuza care sa iti permita sa te retragi elegant. Spune-i ca trebuie sa te intalnesti cu un prieten, ca vrei sa te apuci de curatenie sau ca lucrezi la un proiect pentru munca.

Fa-o sa se intrebe daca te gandesti la ea

Daca o suni de 3 ori pe zi, ea se va plictisi si se va simti controlata, agasata. Daca o vei suna o data la doua sau chiar trei zile, ea va incepe sa se intrebe daca te gandesti la ea. Partenera ta de discutii va incepe sa se gandeasca tot mai intens la tine si sa aiba sentimentul de dor in ceea ce te priveste. Aceeasi regula ar trebui sa se aplice si in cazul discutiilor de pe site-ul de dating online: evita sa vorbiti zilnic, chiar daca este tentant.

Limiteaza timpul petrecut impreuna

Iesiti in oras si simti nevoie sa mai stai in compania ei. Nu este nimic rau in acest lucru, insa in acest fel nu ii vei da ei ocazia sa isi doreasca mai mult, sa simta ca ii este dor de tine. Iesiti in oras, plimbati-va impreuna, insa nu petreceti mai mult de patru ore impreuna la primele intalniri. Condu-o acasa si ofera-i libertatatea de a decide daca vrea sa mai petreaca 10 – 15 minute in compania ta atunci cand ati ajuns la destinatie sau daca va despartiti si vorbiti alta data. La finalul serii, evita sa mai aveti o sedinta de dating online, pentru a pastra suspansul.

Nu accepta toate invitatiile ei

Accepta intotdeauna prima invitatie a unei femei, indiferent care ar fi aceasta, insa evita sa accepti chiar toate invitatiile pe care ti le face. Probabil ca se va supara, insa ii va trece repede daca ii vei da si o explicatie buna.

Spune-i ca ti-ai facut deja alt program pe care nu il poti anula, ca trebuie sa lucrezi sau ca te pregatesti pentru o zi foarte grea la munca.