Matrimoniale

Intalniri online pentru incepatori: 3 sfaturi pentru o experienta reusita

By iunie 25, 2012 No Comments

Intalnirile online par floare la ureche la prima vedere. Nu trebuie decat sa iti faci un cont pe un site de matrimoniale, sa spui cate ceva despre tine si sa astepti sa fii contactat de potentiali parteneri ori partenere. In realitate, insa, situatia este mai complexa de atat. Iata trei sfaturi pentru a avea o experienta reusita in lumea intalnirilor online!

Intalniri online: De unde sa incepi

Primul pas este alegerea site-ul de intalniri online pe care sa iti faci cont. Optiunea ta ar trebui sa aiba la baza ceea ce urmaresti sa obtii, cat si oamenii pe care speri sa ii cunosti prin intermediul profilului creat pe site-ul respectiv.

Stabileste clar care sunt cele mai importante criterii pentru tine, astfel incat pe site-ul ales sa gasesti cat mai multi oameni similari tie: din zona in care locuiesti tu, cu pasiuni similare, trasaturi de caracter compatibile etc. Nu uita sa le ceri parerea si prietenilor tai: acestia ti-ar putea sugera un site de intalniri online de incredere.

Intalniri online: Conceperea profilului

Odata ce ai gasit site-ul de intalniri online perfect pentru tine, pasul urmator este completarea profilului personal. La realizarea lui, tine cont de faptul ca acesta este “cartea ta de vizita” pe baza careia utilizatorii isi vor forma prima impresie despre tine. Astfel, este esential ca profilul sa iti evidentieze cat mai bine personalitatea, dar si intentiile.

Incepe prin a alege un nume – il poti folosi pe cel real sau, de preferat, un pseudonoim care sa te reprezinte (evita-le pe cele de care, peste cativa ani, ti-ar putea fi rusine). Apoi, pune o poza sugestiva; ideal ar fi una reala, care sa te infatiseze asa cum esti acum, nu cum erai in urma cu 20 de ani. Gandeste-te ca este de preferat sa le oferi celorlalti o imagine adevarata despre tine, nu una ideala, care risca sa ii deceptioneze, in situatia in care treceti de la intalniri online la unele in viata reala.

Intalniri online: Sfaturi pentru siguranta personala

Pentru a evita problemele, evita sa treci date personale (de tipul adresei si numarului de telefon) in interiorul profilului. Limiteaza-te sa listezi cateva calitati si preferinte pentru ca utilizatorii site-ului de intalniri online sa te poata cunoaste mai bine.

De asemenea, trece o adresa de e-mail diferita de cea oficiala, astfel incat utilizatorii curiosi sa nu poata afla, la o cautare in Google, informatii pe care nu ti-ai dori sa ajunga le cunoasca niste necunoscuti.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply