Matrimoniale

Matrimoniale Romania: 5 semne ca vrea sa o inviti in oras

By octombrie 13, 2012 One Comment

A trecut ceva timp de cand ai cunoscut o fata pe un site de matrimoniale din Romania, dar pana acum nu ai avut curajul sa o inviti in oras, de teama sa nu fii refuzat? Este bine sa stii ca anumite gesturi si replici spuse de persoana cunoscuta pe un site de dating online ii tradeaza dorinta de a te cunoaste personal. Nu astepta sa-ti spuna direct ca vrea sa te cunoasca. Descifreaza-i vorbele si vei descoperi cand este cazul sa o inviti in oras.

1. Matrimoniale Romania: te intreaba daca ai planuri in weekend

Cand comunici cu o femeie pe un site de matrimoniale din Romania, este indicat sa fii atent la tot ceea ce spune, pentru a vedea daca este interesata sa aiba o relatie cu tine. Daca te intreaba ce planuri ai in weekend, inseamna ca i-ar placea sa-i spui ca esti disponibil pentru o intalnire. Nu rata ocazia de a lua masa cu ea in oras, mai ales ca ti-a sugerat subtil ca si ea isi doreste acest lucru.

2. Matrimoniale Romania: insista ca vrea sa vada un film

Atunci cand partenera ta insista ca vrea sa vada un film abia lansat in cinematografe, este recomandat sa empatizezi cu ea si sa ii transmiti ca si tu abia astepti sa rezervi cele mai bune locuri la filmul respectiv. Acum este sansa ta sa o cunosti pe cea care ti-a cucerit inima pe un site de matrimoniale din Romania.

3. Matrimoniale Romania: vrea sa mearga la concert

Atunci cand isi doresc ceva, reprezentantele sexului frumos stiu cum sa ceara lucrul respectiv fara sa fie cicalitoare sau materialiste. Daca intr-o conversatie purtata pe un site de matrimoniale din Romania te anunta ca are bilet la concertul unui artist cunoscut, dar spune ca nu are cine sa o insoteasca, este clar ca vrea sa fii partenerul ei.

Pentru a o cunoaste mai bine, merita sa investesti intr-un bilet la concert. Daca sunteti de aceeasi lungime de unda, aveti sanse mari sa ramaneti impreuna.

4. Matrimoniale Romania: vrea sa cumpere un cadou

Goana dupa un cadou poate fi sansa ta de a-ti invita in oras partenera cunoscuta pe un site de matrimoniale. Daca iti spune ca se apropie ziua fratelui ei si se plange ca nu stie ce cadou sa-i cumpere, ofera-te sa o insotesti si sa ii dai cele mai bune sfaturi. Din aceasta intalnire, toata lumea are de castigat. Tu o vei cunoaste mai bine, iar ea va afla care iti sunt gusturile in materie de cadouri. De Craciun, va sti ce sa-ti cumpere.

5. Matrimoniale Romania: te intreaba cand vii in orasul ei

Pe un site de matrimoniale din Romania poti cunoaste si persoane din alte orase decat cel in care locuiesti tu. Distanta nu ar trebui sa fie un impediment in relatia ta cu partenera cunoscuta pe siteul de dating online, mai ales daca simti ca ai multe lucruri in comun cu ea.

Daca te intreaba cand vii in orasul ei sau cat timp ti-ar lua sa ajungi la ea, inseamna ca este interesata sa te cunoasca personal. Intr-un weekend, fa-i o vizita, sun-o si invit-o in oras. Cu siguranta veti gasi o multitudine de subiecte de discutat, de la teme generale, legate de frumusetea orasului, pana la teme personale.

Atunci cand comunici cu o persoana de sex opus pe un site de matrimoniale din Romania, este recomandat sa vezi dincolo de cuvinte, sa intelegi ce iti transmite persoana respectiva si sa profiti de subtilitatea mesajelor.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply