Matrimoniale

Prin ce experiente amoroase treci pana ajungi sa-ti intalnesti jumatatea

By ianuarie 6, 2014 No Comments

652x450_125268-prin-ce-experiente-amoroase-treci-pana-ajungi-sa-ti-intalnesti-jumatatea-adevarataDrumul pana la jumatatea ta adevarata este lung si anevoios. Nu o spunem noi, ci asa arata un sondaj realizat in Marea Britanie, potrivit caruia atat femeile, cat si barbatii trec prin experiente mai mult sau mai putin placute pana ajung sa-si cunoasca jumatatea.

Femeile saruta 15 barbati si sufera doua mari dezamagiri
Conform unui sondaj realizat de un site de dating femeile saruta, in medie, 15 barbati inainte de a-si cunoaste jumatatea. Mai mult, ele trec prin doua relatii de lunga durata, dar si prin doua dezamagiri majore inainte de a-si gasi alesul.

Experientele sentimentale nu se opresc aici. Din sondaj reiese ca cele mai multe femei au parte de patru intalniri dezastruoase, sunt lasate cel putin o data cu ochii in soare de noul lor partener si trec prin patru aventuri de o noapte pana sa se aseze la casele lor.

In medie, o femeie are sapte parteneri sexuali, accepta de doua ori sa mearga la intalniri “oarbe”, isi gaseste doi parteneri pe site-urile de dating, insala o singura data si este inselata tot o singura data.

Barbatii au doua relatii serioase si schimba mai des partenerele de sex
Cat despre barbatii, si ei trec prin diverse experiente pana ce ajung sa o cunoasca pe cea care le este sortita. Conform sondajului, barbatii au, in medie, zece partenere de sex si sase relatii sentimentale, dintre care doua sunt de lunga durata.

De cel putin doua ori sunt lasati balta la intalniri, se indragostesc nebuneste de doua ori si tot de doua ori au parte de dezamagiri in dragoste.

Reprezentantii sexului tare accepta de trei ori sa mearga la intalniri oarbe si isi gasesc trei partenere pe site-urile de dating, iar in ceea ce priveste aventurile de-o noapte, numarul acestora se ridica la sase pana in ziua in care isi gasesc jumatatea.

Experientele sentimentale, statistici pentru un bestseller
Cifrele aratate de sondaj si colectate de la 2.000 de participanti din Marea Britanie ilustreaza povestirile din bestsellerul “The Rosie Project”, al lui Graeme Simsion. Autorul isi doreste sa arate in cartea sa ca drumul pana la gasirea jumatatii este lung si anevoios.

Simsion este un IT-ist australian devenit scriitor. Romanul sau romantic si plin de povestiri amuzante a fost inspirat de un prieten, care ani la randul s-a chinuit sa-si gaseasca jumatatea si a trecut prin tot felul de situatii neplacute pana acolo.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply