Matrimoniale

Secretele barbatilor: 5 lucruri pe care le tin doar pentru ei

By septembrie 2, 2013 No Comments

secretele barbatilorProbabil ai auzit de foarte multe ori ca secretele nu au ce cauta intr-o relatie fericita, dar oare chiar se poate sa respecti aceasta regula sfanta? Asa cum femeile au micile lor secrete, pe care le impartasesc doar cu prietenele cele mai bune, asa si barbatii au ganduri si idei care nu ajung niciodata sa fie marturisite in fata iubitelor sau a sotiilor.

1. Au zile in care isi urasc fizicul
“Ce burta am facut” sau “chelia incepe sa se vada din ce in ce mai bine” sunt doar doua exemple de ganduri ascunse ale barbatilor. Da, si ei au zile in care isi urasc fizicul, dar spre deosebire de femei, care isi manifesta aceste temeri, barbatii prefera sa le tina doar pentru ei. Motivul: nu vor sa para ca sunt frustrati si neincrezatori.

2. Au o acuitate vizuala de invidiat
Atunci cand vor, barbatii pot avea o acuitate vizuala de invidiat, dar acesta este unul dintre secretele lor bine ascunse. Cand sunt in public, observa si analizeaza fiecare reprezentanta a sexului frumos pe care o vad, dar nu recunosc acest lucru pentru nimic in lume in fata partenerelor, daca sunt intrebati.

3. Se dau nestiutori ca sa scape de anumite sarcini
“Iubitule, dai tu cu aspiratorul pana spal eu vasele?” este una dintre intrebarile pe care barbatii le urasc cel mai tare. Chiar daca vocifereaza, pana la urma se conformeaza si folosesc acest aparat electrocasnic, dar fac o treaba de mantuiala, doar, doar nu vor fi pusi sa o repete. Este micul lor secret prin care evita sa faca treaba in casa.

4. Se tem de angajamente
Pentru multi barbati, casatoria este cea mai mare temere, dar tin acest secret doar pentru ei. Chiar daca isi iubesc logodnicele, ar vrea sa se bucure cat mai mult timp de libertate, dar stiu ca va veni un moment in care vor fi nevoiti sa faca marele pas.

5. Sunt sentimentali
In fata iubitelor fac pe durii, dar de fapt sunt foarte sentimentali. Acesta este un alt secret pe care barbatii il tin doar pentru ei, de teama sa nu-si piarda masculinitatea. Este adevarat ca le sta gandul mai mult la sex, masini si fotbal, dar dincolo de aceste 3 pasiuni, au nevoie de dragoste, vor sa fie alintati si adora preludiile lungi, in care au ocazia sa-si manifeste atasamentul profund.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply