Site icon Blog matrimoniale

Petruta & Mihai

In urma unei casnicii in care nu mai aveam nimic sa ne spunem, eram in situatia in care ma simteam foarte singura si nefericita. Printr-o conjunctura fericita am aflat de sentimente.ro. Cu pasi timizi mi-am facut cont si parca am intrat intr-o alta lume, cu oameni care mai de care. Incet, incet am inceput sa-i triez pe cei cu care intram in vorba si, dupa mai multe conversatii, chiar intalniri fara succes, aproape cand imi pierdusem speranta, intr-o sambata am raspuns unui salut si asa a inceput povestea noastra.

Inca de la inceput ne-au amuzat cateva coincidente. Stateam relativ aproape, la 5-10 minute de mers pe jos, aveam fete de aceeasi varsta, cu nume inglobate unul in altul. Prenumele meu semana foarte mult cu numele lui de familie. Mi-am dat seama repede ca este un barbat jovial, istet si bine intentionat.

Am stabilit sa ne intalnim luni si a venit sa ma ia de la job. Desi stiam amandoi ca sunt mai inalta ca el, nu a contat pentru niciunul din noi. Eram foarte emotionati si, dupa prima discutie la o cafea, parca ne ungeam sufletele unul altuia, ranite de relatiile anterioare. M-a condus pana aproape de casa, iar a doua zi era “instalat” la iesirea de la serviciu, nerabdator sa ne vedem din nou.

Dupa a treia intalnire, a indraznit sa ma intrebe daca ma poate pupa pe obraz…Dupa o saptamana deja se mandrea cu viitoarea lui sotie.

Pentru el eram cea mai frumoasa femeie. Si acum dupa 1 an jumatate, cand suntem deja la casuta noastra, casatoriti si cu mult asteptata bebelusa pe drum, continua sa-mi spuna ca sunt cea mai frumoasa. Da, ne-am indragostit la 40, respectiv 43 ani si ne-am adus fericire si implinire unul altuia. Sunt o femeie ce radiaza de fericire si asta multumita sentimente.ro, site pe care il recomand cu toata increderea. Exista un cineva pentru fiecare. Dati-va sansa sa va intalniti. Ajutati un pic soarta. Nu este usor, nu exista reteta, dar, daca iti doresti si crezi, sigur va aparea si El sau Ea. Mediul online este o alternativa, mai ales la o anumita varsta cand nu mai avem ocazii si oportunitati de a socializa si a ne cunoste live.