Povești de succes

Povești de succes – Maria&Miklos

By octombrie 30, 2019 decembrie 12th, 2022 No Comments
Povesti de succes - Matrimoniale

Încep prin a vă spune că nu credeam că e real ceea ce se întâmplă pe asemenea site-uri. Că poveștile sunt doar reclamă, și nimic nu e adevărat, asta până am văzut pe pielea mea că se mai întâmplă miracole.

Am intrat pe site din pură curiozitate, după o relație eșuată, și căutând pe site am dat de o persoană “misterioasă”, fără prea multe detalii la profil și fără nici o poză. Ceea ce mi-a atras atenția a fost că avem aceeași zi de naștere (alt an bineînțeles) și că amândoi suntem foarte înalți. I-am scris, am intrat în discuții, ne scriam din ce în ce mai mult, pe parcurs am descoperit tot mai multe puncte comune, și ne-am îndrăgit fără să vrem, sau fără să ne dăm seama. În Februarie, de Valentine’s Day ne-am întâlnit și de atunci suntem de nedespărțit. În August, când am avut ziua de naștere am ținut și logodnă, iar în viitorul apropiat avem nunta.

Amândoi am ajuns la concluzia că cineva acolo sus ne iubește, și a făcut posibil să fim împreună. Nu se poate ca totul să fi fost doar o coincidență, credem că a fost mâna destinului. Putem spune că suntem suflete pereche, ne completăm reciproc, ne iubim enorm de mult, pe zi ce trece din ce în ce mai mult.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply