Recomandari

Ce trebuie sa faci de Sarbatori ca sa fii un om mai bun

By decembrie 22, 2015 No Comments

People, Frau, Lifestyle, innen, Haar, rothaarig, lang, langhaarig, Portrait, Portraet, Gesicht, close up, Engel, Engelsfluegel, Romantik, romantisch, maerchenhaft, Lichterkette Lichterketten, Weihnachten, weihnachtlich, Unschuld, Reinheit, vertraeumt, traeumen, traeumerisch, Traum, gluecklich, laecheln, froehlich, Augen, geschlossen, "geschlossene Augen", Sommersprossen, Fantasie, Maerchen  Redheaded Woman as Angel, people, woman, lifestyle, beauty, interior shot, hair, redheaded, red-haired, mane, hair-do, hair-style, long, long-haired, portrait, face, close-up, angel, wing, wings, romance, romanticism, romantic, magical, fairy lights, fairy light, Christmas, Christmassy, festive, innocence, purity, dreamy, dream, eyes, closed, "closed eyes", happy, cheerful, smile, freckles, facial expression, fantasy, fairytale   pp0810

Craciunul este o sarbatoare a familiei, a prieteniei, in care le facem bucurii celor dragi si, in acelasi timp, ne cerem iertare pentru toate greselile facute. Este o sarbatoare a bucuriei, in care incercam sa fim mai buni. Reusim oare? Si de ce doar de Sarbatori?

Fiind noi insine fericiti putem raspandi bucuria la randul nostru, devenind astfel un adevarat magnet pentru cei din jur. Unui om care zambeste nu ii poti arunca priviri incruntate. Unui om care daruieste simti nevoia sa ii intorci darul inzecit. Dar oare ce ar trebui sa faci ca sa fii mai bun si sa atragi in felul acesta dragostea?

 

Schimba-ti gandurile

Gandurile tale iti determina totul, inclusiv sentimentele. Incearca sa gandesti pozitiv, sa vezi lumea intr-o aura mai buna si vei vedea ca ti se vor intampla numai lucruri frumoase. E important sa ai incredere in tine, in fortele tale, sa fii determinat in tot ceea ce faci. In felul acesta devii invincibil, iar oamenii puternici sunt atragatori.

Fii multumit cu ceea ce ai. Gandeste-te la toate lucrurile minunate din viata ta si vei vedea ca dintr-odata vei aafisa un zambet larg. Te vei simti norocosul universului, iar asta ti se va citi pe chip. Schimbarea gandurilor din negative in pozitive iti va amplifica si sentimentele de siguranta. Nu uita sa treci intr-un jurnal toate motivele pentru care esti fericit, sa scrii ce sau cine te-a facut sa zambesti zi de zi.

Gandeste-te doar la ce e frumos in oameni

Imparte complimente de jur imprejur. Spune-le oamenilor ce gasesti interesant la ei, ce ti se pare frumos. Cauta in ei doar ceea ce este frumos si nu te feri sa le-o spui. Cand oamenii vad ca le observi calitatile mai degraba decat defectele, devin mai deschisi si mai dornici sa te aiba prin preajma. Si asta intrucat oamenii isi doresc sa fie inconjurati de cei care le vad latura pozitiva.

Fa voluntariat

Vrei sa te simti bine de Craciun? Atunci ofera-ti timpul si ajutorul celor care chiar au nevoie de el. In loc sa stai si sa lenevesti pe o canapea cat e ziua de lunga vei descoperi ca vei fi mult mai fericit sa asculti un batran ori sa il ajuti. Daca iubesti copiii, atunci cumpara fructe si dulciuri si mergi sa vizitezi un centru pentru copii abandonati. Nici nu iti poti imagina cata bucurie va fi pe chipul lor sa vada o fata senina, zambitoare.

Utilizeaza intelept retelele de socializare

Retelele de socializare sunt blamate adesea, fiind acuzate ca scot din noi tot ce e mai rau si ca ne fac negativisti. Trebuie sa stii ca in acelasi timp pot fi un instrument extraordinar de pozitivitate. Pe oamenii care te agaseaza, care iti fac rau, ii poti bloca astfel incat sa nu iti mai poata urmari activitatea si nici tu pe a lor. Lasa feed-ul plin doar de oameni veseli, pozitivi, pusi pe distractie. Vei fi mult mai fericit si vei reusi sa atragi oameni fericiti ca un magnet.

Ce anume crezi ca poate stimula fericirea in prag de Sarbatori?

Hai pe Sentimente