Acțiuni

Cavalerul s-a întors

By aprilie 4, 2019 No Comments

Luna martie este o lună dedicată femeilor. Ne-am gândit să le sărbătorim şi noi, oferindu-le două cadouri: un trandafir şi oportunitatea de a face o poză cu un cavaler medieval veritabil.

Cine este cavalerul?

Poate te întrebi cine este cavalerul acesta despre care tot vorbim. Ei bine, am făcut un spot la TV despre datingul online, dacă nu l-ai văzut încă, îl poţi viziona aici. Povestea este următoarea: o fată întâlneşte un băiat şi nu oriunde, ci online, pe Sentimente.ro. Părinţii şi bunicii sunt uimiţi de cum s-au cunoscut tinerii şi povestesc despre întâlniri şi cum se petreceau ele, pe vremea lor. Aici intră în discuţie şi acest “renumit” cavaler. El ne spune că pe vremea lui era totul mult mai complicat.

Cadouri pentru fete

Complicat, necomplicat, l-am adus pe cavaler în Piaţa Unirii, la metrou, chiar aproape de intrare. Ca un gentleman adevărat, a insistat să cumpere 200 de trandafiri coloraţi pe care să îi împartă. Ne-am gândit că pentru 200 de flori, va sta ceva timp acolo, dar a reuşit să termine ce şi-a propus în aproximativ o oră. Wow! Fetele s-au îngrămădit să facă poze cu el şi să se bucure, în ziua de 8 martie, de încă o floare primită!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply