Ce e nouDatingRecomandari

Ce poți face în carantină?

By martie 25, 2020 2 Comments

Ce poți să faci în carantină/izolare?

Nu vrei să te afli în zonele aglomerate din cauza coronavirusului? Sau poate că ești pur și simplu o persoană care preferă să își petreacă mai mult timp în casă? Internetul pare să fie una din soluțiile perfecte pentru a depăși această criză…să nu mai spunem că datingul online este chiar cel mai sigur mod de a te distanța social, dar de a nu pierde legătura cu oamenii și cu lumea de afară. Îți reamintim și că pe Sentimente, facem totul pentru siguranța ta dar și pentru a valorifica timpul pe care trebuie sa îl petreci în casă.

Indiferent de situația în care te afli acum, noi îți propunem câteva idei de care să te bucuri în zilele grele, atât pe cont propriu, dar și alături de familie sau partener. Uite câteva dintre ele:

Sport / Yoga

E important să te menții sănătos, de aceea o alimentație potrivită și sportul nu trebuie să lipsească niciodată din rutina zilnică. Fie că vorbim despre exerciții mai complexe, fie că vorbim de exerciții relaxante, precum Yoga, acestea te vor ajuta să îți menții sănătatea mentală și fizică echilibrate. Singurele lucruri de care ai nevoie sunt: o saltea, o sufragerie sau o cameră spațioasă și televizor/laptop/telefon. Există numeroase tutoriale gratuite pe care le poți găsi pe Youtube precum Yoga pentru începători sau o serie de exerciții intense pe care le poți face fără echipament special și fără să îți deranjezi vecinii. Nivelul crescut de endorfine dat de sport, te ajută să îți menții și atitudinea pozitivă, nu doar forma fizică!

Fă curat în dulap

De câte ori ai vrut să îți faci ordine în dulap, dar nu ai avut timp sau chef? Acum este oportunitatea perfectă! Pregătește-ți hainele pentru sezonul cald ce va urma și uită-te să vezi de care lucruri poți să scapi. Există numeroase grupuri pe rețelele de socializare, precum Nu mai port, unde îți poți dona sau vinde hainele pe care nu le mai vrei. Nu uita: siguranța trebuie să fie pe primul loc, așa că apelează la curieri experimentați și evită contactul fizic pe cât de mult posibil.

Maraton de filme

Filmele fac zilele să treacă mai ușor. Acum e momentul oportun să îți termini lista de filme pe care de mult voiai să le vezi. Dacă nu ai o lista, recomandarea noastră este să cauți cele mai bune filme din toate timpurile și să începi cu ele…sau să intri pe Netflix să vezi ce filme noi s-au adăugat în ultima perioadă. Aici găsești și filmele pe care să le vizionezi în funcție de zodie. În momentul acesta, timpul e prietenul tău și la fel sunt și filmele!

Mergi la picnic…în propria sufragerie

Sufrageria e locul perfect pentru următorul picnic, indiferent dacă vremea este bună sau rea. Alege un picnic romantic, alături de partener, cu sticla preferată de vin și mâncare gustoasă. Dacă gătitul nu e punctul tău forte, atunci încearcă să comanzi felurile preferate de mâncare. Nu uită să plătești cu cardul și să cumperi de la restaurante de încredere, care aplică toate măsurile de siguranță. O pizza, un hamburger sau niște plăcinte se pot potrivi perfect cu pătura din mijlocul sufrageriei. Bonus: pune pe fundal sunete de păsări astfel încât experiența să fie una autentică!

Petrecere cu prietenii

Cine spune că nu poți să te bucuri de compania prietenilor în situații mai dificile? Pentru asta există internetul. Tot ce ai nevoie pentru o petrecere este grupul tău de prieteni, un laptop, conexiune la internet și băutura ta preferată. Vă programați ora la care vreți să vă vedeți și gata! Este atât de simplu. Skype și Zoom te pot ajuta să te întâlnești virtual cu prietenii tăi.

Spa

Răsfață-te cu o zi de spa. Fă-ți o mască de față din ingrediente naturale pe care le găsești în casă, bucură-te de o baie fierbinte și răsfață-ți corpul cu o cremă hidratantă. Poți ajuta și la regenerarea părului cu o masca din ou, miere și ulei. O zi la spa te va face să uiți de toate lucrurile negative și te va ajuta să te relaxezi și să îți continui săptămâna așa cum se cuvine. Bonus: pentru cupluri, masajul cu ulei de măsline sau ulei de cocos va face minuni!

Citește o carte

Când ai avut timp ultima oară să citești o carte bună? Cărți profesionale, psihologice, de dezvoltare profesională sau chiar beletristică te vor ajută să te destinzi. Acum este timpul să te apuci de citit toate cărțile uitate în bibliotecă. Dacă deja le-ai citit, verifică lista celor 100 de titluri pe care trebuie să le citești într-o viață aici sau aici.

Fă un puzzle

Dacă ai epuizat alte variante de a te distra, cumpără-ți un puzzle online, îmbracă-te în cele mai comode pijamale și apucă-te de lucru. Cele cu 1000-2000 de piese sunt destul de grele și îți va lua timp să le termini, ceea ce este perfect. Mai mult, după ce le-ai completat, le poți folosi pe post de tablouri așa că ai grijă să se asorteze cu mobila pe care o ai în casă!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply