Matrimoniale

Ghid de cautare a sufletului pereche: cine sunt oamenii de pe Sentimente

By iulie 1, 2013 42 Comments

poza4Peste 85% din femeile si barbatii aflati pe site-urile de matrimoniale din Romania cauta de fapt o relatie serioasa, asa ca cei mai multi dintre ei stiu care este portretul partenerului ideal.

Astfel, potrivit site-ului Sentimente.ro, liderul pe piata de dating din Romania, femeile sunt mai preocupate decat barbatii in ceea ce priveste religia. Surprinzator, ambele sexe sunt la fel de interesate de compatibilitatea zodiacala, mai arata sondajul Sentimente.ro. Mai mult, cei mai multi membri ai site-ului sunt din zodia Capricorn, urmati fiind de cei din zodiile Taur si Leu.

O femeie din cinci este interesata de etnia partenerului, insa barbatii nu-si fac probleme in legatura cu acest aspect. Totusi, sexul tare este mai preocupat decat cel frumos in privinta viziunilor politice. In proportie covarsitoare insa, atat barbatii, cat si femeile sustin ca odata prinsi in mrejele dragostei, chiar si aceste criterii “de selectie” dispar.

Cei care isi cauta dragostea online sunt preocupati si de propria imagine, nu doar a partenerului in cautarea caruia se afla, mai arata sondajul Sentimente.ro. Astfel, daca femeile sunt mai rezervate in a-si marturisi varsta reala, barbatii se tem sa nu fie… la inaltimea dorintelor sexului opus si cosmetizeaza adevarul despre greutate si inaltime.

O femeie din cinci si un barbat din patru nu se simt confortabil sa discute de la bun inceput despre veniturile lor, asa ca prefera sa pastreze misterul in aceasta privinta. De altfel, in aproape toate culturile, discutiile in aceasta privinta sunt tabu, iar romanii nu fac exceptie de la regula.

Pentru a fi siguri ca subiectul pasiunii din mediul online are cu adevarat potential de suflet pereche, atat femeile (67%), cat si barbatii (40%) isi cauta partenerul pe Google inainte de prima intalnire offline.

Sondajul Sentimente.ro a fost desfasurat online, in perioada 22 – 31 mai, pe un esantion de 10.856 de respondenti.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Lorentzen spune:

    Ceea ce am observat pe site-ul acesta e ca multe persoana nu stiu cum sa-si paiarda timpul. Ei nu doresc ceva concret . Si da multe persoane dau date false si chiar poze . Am observat ca daca cauti o persoana serioasa cu care sa construiesti ceva ai parte de o discutie interminabila care nu se finalizeaza cu nimic concret. Unii incerca sa gaseasca 1000 de motive ptr. care nu doresc lucrul asta. Credeam ca aici se pot pune cartile pe fata dar realitatea e alta.
    Am incercat sa gasesc o fata serioasa din Galati sau Braila dar realitatea e ca numai de neserioase am dat.
    Iar fetele care spun ca nu sunt persoane serioase sa se analizeze inatai ele si dupa sa arunce cu piatra.

  • ecrist spune:

    am uitat sa spun ca chear daca sunt de la tara am conditi cum sunt si la oras de asemenea nu avem de munca si nici animale decat intretinerea casei si restul de trait viata cum ne dorim asi dori pe cineva din arges dar asta nu conteaza

  • Sorin spune:

    Buna,ce cautati voi aici nu cred ca veti gasi , pentru ca si eu caut acelasi lucru ,desi nu cred ca voi gasi aici.Oricum va doresc multa bafta…

  • gunes_eda spune:

    am uitat sa specific ,as dori sa fie din Constanta sau foarte aproape de oras . Exclus aventurierii ,pt ca din acestia se gasesc destui !

  • gunes_eda spune:

    buna seara ,sunt si eu de ceva timp pe acest site si nu am reusit sa imi gasesc pe cineva ,caut un barbat de religie musulmana , intre 45 si 47 de ani , inalt , sincer si dornic de a isi asi un partener de suflet

  • ecrist spune:

    doresc sa cunosc o persoana serioasa pentru casatorie am 40 de ani nu am fost casatorit nici odata locuiesc la tara persoana poate sa fie si divortata dar fara copi nu trebuie sa aiba o stare materiala pentru ca am tot ce trebuie doresc seriozitate

  • cosei lia spune:

    Intr-adevar, iti trebuie mult discernamant sa poti alege calitatea dintre atatia care se perinda pe acest site. Eu. la 56 de ani, am vazut si am auzit multe…..pot spune ca nu numai barbatii cauta aventuri ci si in randurile doamnelor se gasesc asemenea specimene Inarmata cu rabdare sunt sigura ca voi gasi ce caut.

  • ykarus75 spune:

    scorpion, blond-roscat, ochii albastrii, 37 ani – singur … imi caut jumatatea, ofer prietenie, respect si de ce nu … dragoste …

  • iulia spune:

    Sondajul spune ca barbatii sunt preocupati de propria imagine si cosmetizeaza adevarul in privinta inaltimii si a greutatii. Cu alte cuvinte mint cu nonsalanta si adauga niste centimetri in plus, scad cateva kg bune si se intineresc cu vreo 5 -6 ani. Pe langa faptul ca la intalnirea face to face femeia va fi dezamagita, cum poate ea avea incredere intr-un astfel de barbat?
    Ce nu spune sondajul este ca barbatii de pe site vor femei mai tinere cu 10-15 ani decat ei, femei frumoase si cu cariere mai bune decat ale lor.
    De ce isi imagineaza ei ca merita asa ceva???????
    Intr-un final mi s-a parut pierdere de timp.

    • andreas spune:

      din pacate putem crede in acest sondaj ,confirma tabloul jalnic al feminizarii barbatului modern.Nici nu-i de mirare ca jumatate dintre femei sunt atat de deb usolate incat ar deveni lesbiene si maine…daca s-ar ivi ocazia.
      Argintii sa fie de vina?Sau lipsa de principii?
      Curata pierdere de timp:)

      • Anonim spune:

        Gandesti bine,Andreas.Exista o vorba la noi,romanii…nevasta si boii sa-i iei din satul tau.Ce poti găsi,pe siteuri din astea!?!Mediul in care traiesti,ce are!?!Pierdere de timp si bani,in cazul in care,te duci si la vreo intalnire.Cum poti cunoaște ,cu adevărat o persoana,cand te despart sute de km ?Poti întâlni psihopati,violatori,perversi sexuali.Se pare ca ,din disperare se ajunge la aceste siteuri.

  • ioana spune:

    doresc sa intalnesc un barbat serios fara ganduri ascunse ,care sa-si doreasca si el acelasi lucru …NU AVENTURIER…dar cred ca doresc prea mult ca nu mai gasesti asa ceva….

  • robert spune:

    Doresc sa cunosc o fata serioasa

  • claudiu spune:

    am uitat sa specific nu va rusinati sa scrieti doresc sa gasesc fata care sa mi fie pentr u totdeauna sotie,prietena,si chiar,confidenta,sa nu avem secrete.

  • MaraBanica spune:

    Majoritatea barbatilor pe care i-am cunoscut si intalnit vreau doar aventuri, sunt foarte surprinsa ca la 55 de ani prefera tinere si aventura.sunt mincinosi, au interese ascunse, suntdezamagita si de site, pt ca nu te lasa sa comunici fara abonament cum ii faciliteaza pe altii

    • andreas spune:

      draga marabanica ,banuiesc ca majoritatea barbatilor cuplati au ramas prinsi in mreje cu ocazia unei aventuri asa ca nu-i cazul de facut caz.Nu ti-ai dori langa tine un barbat care se considera incapabil de o aventura.Deasemenea cred ca nu ti-ai dori un barbat care sa nu te minta deloc.Insa in esenta poate ca n-ai fost suficient de atractiva asa cum eu la randu-mi n-am fost destul de seducator…cam asta-i jocul naturii…e drept ca banul deformeaza totul,ca si inteligenta 🙂
      In privinta sitului si corespondentei ai toata dreptatea;de buna seama situl a inceput sa mearga prea bine,ceea ce se simte si prin agresivitatea comerciala-a reclamelor in speta-si ca orice afacere care se desfasoara pe seama altora a inceput sa devina nerusinata.Daca-i adevarat ca a devenit Nr.1 cred ca ar merita ca reactie sa ne” mutam”in masa..:) ..oriunde:sa zicem pe situl Nr.2.
      Dar pentru aceasta ar trebui sa avem ceva constiinta,ba chiar mai mult ,constiinta de grup.Fix pix.

      • leuta spune:

        Foarte adevarat ce scrii..andreas…pare imposibil sa gasesti aici pe cineva compatibil,cu care macar sa poti comunica decent..ce sa mai vorbim despre incredere…sau relatie…e o jungla in care te simti pierdut..ratacit definitiv..cel putin asta e senzatia mea

        • leuta28 spune:

          ..si e atat de trist ,atat de trist ca nu poti fi cu adevarat tu insuti..ci trebuie mai degraba sa joci dupa regulile unui joc pe care,una ca mine,nu l-a jucat bine nici in viata reala..te cuprinde disperarea ca nu ajunge,pentru unii,o singura viata,sa gasesti fix persoana care-ti corespunde si pe care o meriti..

    • Chris spune:

      buna, si eu doresc seriozitate, sunt o persoana sincera si calda … dar greu se gaseste pe cineva.. astept re. o sapt. usoara! pupici dulci dulci

  • magdalena spune:

    Va doresc mult succes, tuturor. Eu am fost foarte dezamagita de cei cu care am avut “rabdare”.Consider ca a fost o pierdere de timp, SAU POATE SUNT DOAR GHINIONISTA

    • Anonim spune:

      Buna ! Si cam cum este ,sau cum ar trebui sa fie cel ce corespunde cerintelor tale ? Si chiar daca majoritatea sunt inzestrati cu o sumedenie de avantaje,nu trebue sa uitam ca nimic,sau mai bine zis,mai tot e relativ,asa ca nu pot decat sa-ti urez succes in gasirea acele-i persoane.

    • kemal mert spune:

      je desire connaitre vous….je veut allais halkadici grec. …si tu as temps?

  • pacurar cornelia spune:

    imi doresc sa cunosc o persoana seriaosa,culta,iubitoare care sa me respecte ca om si ca femeie.lipsit de dorinte fierbinti pe web camera,ci dornic de sentimente adevarate,fara interese . Daca exista o astfel de persoana,sunt dispusa sa o cunosc !

  • gigi spune:

    k este un sait serios si sper sa ramana si eu caut ce spuneti foi o partenera

Leave a Reply