AcțiuniCe e nouDatingMultimediaRecomandari

Tu și visul tău din 2024

By ianuarie 3, 2024 No Comments

Te invităm să ni te alături într-o călătorie de 12 zile spre tine și un vis al tău, în cadrul unui program gratuit, care va începe în 4 ianuarie 2024. 

La sentimente.ro, noi știm că mulți oameni profita de începutul de an pentru a-și stabili rezoluții frumoase. Mulți dintre noi ne spunem lucruri precum: 

  • ăsta e anul în care o să îmi găsesc perechea
  • anul ăsta vreau să mă căsătoresc și să mă așez la casa mea
  • în 2024 o să ies din relația asta în care nu mă mai regăsesc și o să îmi găsesc o persoana care sa mă iubească cu adevărat

Dar din păcate aceste rezoluții nu se realizează așa ușor, iar azi am vrea să îți spunem de ce majoritatea oamenilor nu reușesc să facă ceea ce își propun, an după an. 

În primul rând, mulți dintre noi credem ca trebuie să ne sacrificăm pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. 

De câte ori nu ai auzit și tu că trebuie să te sacrifici dacă vrei să ai succes? 

Dar tu vrei să te sacrifici in 2024 pentru rezoluțiile și visurile tale? 

Sigur că nu! Viața e deja destul de complicată așa cum e: cine are chef de sacrificii!???

Ideea asta de sacrificiu e așa de înșurubată în “înțelepciunea” populară, încât de multe ori o iei ca atare și renunți la visurile tale. Sau nici nu îți mai bați capul să te gândești la ele. 

Dar aceasta idee a sacrificiului e departe de adevăr. Chiar și atunci când realizarea obiectivelor noastre speciale pare imposibilă, de fapt există un set de “strategii” care nu implică niciun sacrificiu. Ba mai mult, aceste strategii pot să te ajute să ai o experiență extraordinară, frumoasă și împlinitoare. 

Despre aceste strategii va fi vorba în trainingul online GRATUIT care începe în 4 ianuarie. Vrei să descoperi și tu aceste strategii?

Aici găsești toate detaliile și link-ul de înscriere: 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply