Recomandari

5 lucruri pe care barbatii vor sa le spui direct

By ianuarie 26, 2015 One Comment

ce sa ii spui directUneori, ne place sa credem ca partenerii nostri vor intelege aluziile pe care noi le facem, dar sunt cateva lucruri pe care barbatii ar prefera sa le afla in mod direct, fara subtilitati. Desi poate fi foarte placut ca el sa te surprinda, pentru ca a inteles referirile tale, sunt situatii in care “jocul cu ghicitori” nu se termina prea bine, iar tu sa ramai nefericita. Care sunt aceste cazuri si ce vor barbatii sa auda?

Ce s-a intamplat

Poate ca ii vei spune ca esti bine, cand adevarul e cu totul altul, dar el isi da seama ca esti trista, suparata sau chiar furioasa. Mai bine nu il subestima si spune-i deschis ce s-a intamplat. Barbatii ar prefera sa stie unde au gresit ca sa nu mai repete greseala pe viitor.

Ce cadou iti doresti

Cu siguranta asteptarile tale sunt justificate cand vine vorba despre ziua ta de nastere si despre cadoul pe care ti-l va cumpara iubitul tau. Recomandabil este sa ii oferi cateva indicii ca sa primesti ce iti doresti. Ai putea sa ii spui ca vrei sa mergi la un concert, iar el sa aleaga formatia. In felul acesta, tu vei fi surprinsa, iar el va sti cu siguranta ca darul lui te va incanta.

Restaurantul la care sa faca rezervare

S-ar putea sa dureze ore intregi sa alegeti un restaurant si, pana va hotarati sau pana ajungeti acolo, localul sa fie inchis ori sa nu puteti intra pentru ca nu mai sunt locuri libere. Mai bine alegeti din timp si ii spui unde ti-ar placea sa mananci la cina, ca el sa poata face rezervarea in timp util.

De ce esti furioasa

Cand isi doresc, femeile pot fi mari maestre in a-si camufla emotiile. Asadar, daca ajungi acasa si esti suparata pentru ceva ce s-a intamplat pe parcursul zilei, la serviciu, de exemplu, spune-i si lui. S-ar putea ca el sa nu isi dea seama de starea ta de spirit si, prin comportamentul lui, mai rau sa te enerveze.

Ce iti place

Cand vine vorba despre sarut sau despre alte activitati intime, lasa pudoarea deoparte si spune-i exact ce iti place si ce iti displace. Daca nu ii spui limpede, atunci cel mai probabil el va repeta anumite gesturi sau miscari care nu iti produc placere. Comunicarea deschisa unul cu altul este o solutie simpla, clasica, dar care poate imbunatati semnificativ lucrurile.

Ce alte lucruri credeti ca vor barbatii sa stie, fara subtilitati?

Foto: Imk.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply