Ce e nouDatingRecomandari

Cum iți petreci timpul de Paște?

By aprilie 14, 2020 No Comments

Adevărul este că, din diverse motive, sărbătorile ne prind, pe unii din noi, singuri şi mai departe de familie decât am fi sperat. Însă sărbătorile sunt motive de bucurie şi de relaxare, cel puţin în zilele de azi. De aceea, am întrebat câţiva utilizatori Sentimente care este planul lor de Paşte.

Paste Sentimente

Iată ce au răspuns:

Bună Andrada, în primul rând vrem să ştim dacă eşti singura de sărbători şi care sunt planurile tale.

Bună! Norocul meu este că nu sunt singura de sărbători…eu şi cele două colege de apartament am rămas în Bucureşti pentru că nu vrem să riscăm să ne întoarcem la familii în această perioadă. Ca să înveselim puţin atmosfera, ne-am gândit să pictăm câteva ouă şi să organizăm o masă festivă. Fiecare e responsabilă de un anumit fel de mâncare, eu voi face deşertul :D. Vrem să ne îmbrăcăm şi să ne aranjăm, apoi vom sparge ouăle, vom mânca şi vom alege un film la care să ne uităm împreună. Poate o să ne mai vină şi alte idei pe parcursul zilei.

Andrada – utilizator Sentimente

Bună Ionuţ! Pe tine cum te-au prins sărbătorile de Paşte? Ce planuri ţi-ai făcut?

Bună! Eu trebuia să mă întorc în România de sărbători, însă zborul meu a fost anulat. Familia mea e în ţară, dar eu am rămas în Spania. Mă gândeam să mă uit la slujbă pentru că am văzut că o să fie live pe Facebook, să fac un grătar în curte, să îmi desfac o sticlă de vin şi să intru pe Skype şi să-mi văd rudele din ţară. Va fi ca o masă în familie, doar că separat :))).

Ionuț – utilizator Sentimente

Alina, tu cum te-ai gândit să îţi petreci sărbătorile în acest an? Eşti singură, eşti împreună cu prietenii sau cu familia?

Bună! Din păcate eu stau singură iar jobul m-a făcut să rămân în capitala pe perioada carantinei. Paştele pentru mine tot timpul a simbolizat mai mult masa în familie, locul unde se adună toate rudele şi mâncăm până nu mai putem, nu ceva religios. Deşi nu am luat niciodată parte, spiritual, la această sărbătoare, nostalgia m-a făcut să îmi comand un coş special cu mâncare specifică de Paşte. Intenţionez să îmi sun sora şi să stăm toată ziua să vorbim…poate ne uităm şi la un film împreună!

Alina – utilizator Sentimente

Paula, tu cum îţi vei petrece Paştele? Te-ai gândit să faci ceva special?

Având în vedere că sunt singură în apartament, mi-a trecut prin gând să mă uit live la slujbă sau să o ascult la radio. Mă face să mă simt conectată la lume, să nu mă mai simt aşa de singură în perioada asta. Este interesant să vezi că şi alţii se lupta cu această izolare în miez de sărbătoare…că nu eşti singur…te face să te simţi mai puţin singur. Alte planuri nu am.

Paula – utilizator Sentimente

Răzvan, vrem să ştim cum îţi vei petrece sărbătorile în această perioadă dificilă.

Eu am norocul de a fi alături de fratele meu, deci nu sunt singur de Paşte. Noi ne gândeam să comandăm o pizză, o sticlă de vişinata sau de afinata şi să lenevim. Anul ăsta, Paştele pare că orice altă zi din săptămână, dar vrem să schimbăm puţin asta şi să ne cumpărăm un cadou mic unul altuia ca să simţim un oarecare spirit de sărbătoare. O să fie destul de interesant, zic eu.

Răzvan – utilizator Sentimente

Vrem să ştii că toate lumea trece prin momente dificile în viaţă, dar acum e timpul să fim uniţi. Nu trebuie să îţi petreci Paştele singur/ă. Sentimente te ajută să fii conectat la oamenii din jur pentru că sărbătorile să fie la fel ca înainte. Sperăm că răspunsurile utilizatorilor noştri te-au inspirat şi pe tine.

Tu ce vei face de Paşte?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply