Recomandari

Horoscop lunar: horoscopul lunii noiembrie 2013

By noiembrie 4, 2013 No Comments

horoscop-de-toamnaLuna noiembrie 2013 aduce nativilor mai multe sarcini de indeplinit la serviciu, mai multa determinare de a castiga bani si mai multe discutii in contradictoriu acasa. Vezi ce iti rezerva astrele in ultima luna calendaristica de toamna!

Horoscop lunar noiembrie Berbec

Planeta Marte iti creste intensitatea muncii la serviciu, iti aduce termene limita, decizii urgente de luat si conflicte. Stresul profesional se va reflecta si in relatia de cuplu, asa ca mare grija la atitudinea agresiva! Banii te preocupa in mod special, te framanti foarte mult din cauza lor.

Horoscop lunar noiembrie Taur

La serviciu, incep sa prinda dinamism relatiile din cadrul unei echipe. Comunici mai eficient cu colegii si colaboratorii, poti chiar sa inchei noi contracte avantajoase. Venus retrogad iti stirbeste din romantism, astfel ca pe plan personal va domni monotonia. Poti pierde bani, daca ii lasi pe ceilalti sa se amestece in socotelile tale.

Horoscop lunar noiembrie Gemeni

Te vor scoate din sarite amanarile si obstacolele la locul de munca. Vei avea parte de multe incurcaturi, care iti vor consuma toata energia. Atmosfera va fi linistita pe plan personal, unde nu vei simti ca ajungi la extreme. Te preocupa banii si te gandesti in ce poti investi, pentru un profit rapid.

Horoscop lunar noiembrie Rac

Cu Uranus in casa carierei, la serviciu vei cunoaste numai satisfactii. Ai multa pofta de munca, esti in miscare, reorganizezi lucruri si proiectele iti ies exact asa cum doresti. Optimismul te va invada si pe plan personal, unde vei lua decizii care sa iti schimbe viitorul pe termen mediu si lung. Cu banii stai excelent.

Horoscop lunar noiembrie Leu

La serviciu, iti pui la bataie toate cunostinte si talentele din dotare, astfel ca este posibil sa primesti o promovare sau o relocare pe un alt proiect profesional. Cu Venus in casa muncii, vei lucra cu drag si pasiune, iar acest lucru se va vedea. Lucrurile se anunta bune si in viata de cuplu, insa Marte in casa banilor te poate face sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti.

Horoscop lunar noiembrie Fecioara

Dai un randament minunat la locul de munca, multumita lui Marte in zodia ta. Dai dovada de perspicacitate, implicare si competitivitate. In dragoste, lucrurile stagneaza si se desfasoara exact ca pana acum: incet si armonios. Banii trag la tine ca un magnet, este posibil chiar sa recuperezi sume restante de multa vreme.

Horoscop lunar noiembrie Balanta

Jupiter te ajuta sa stralucesti la serviciu, sa iesi in fata, sa intri in conjuncturi favorabile si sa gasesti noi portite de a face bani. Lucrurile arata cel putin la fel de bine si pe plan personal, unde ai un entuziasm debordant. Banii te preocupa foarte mult, intrucat ai irosit resurse in ultima vreme si acum resimti din plin bugetul auster.

Horoscop lunar noiembrie Scorpion

Pentru tine, noiembrie vine cu influente pozitive pe toate planurile. La serviciu, culegi roadele muncii tale dupa multa vreme de asteptare. In dragoste, ai parte de satisfactii mari, recompense si gesturi romantice. Financiar, te trezesti ca te si miri de unde ai atat de multi bani in portofel!

Horoscop lunar noiembrie Sagetator

Marte in casa muncii iti aduce un avant puternic la serviciu. Devii foarte competitiv, vrei sa actionezi autonom, incerci sa domini, sa iti contrazici superiorii si sa iti supui colegii. Vei avea o tendinta asemanatoare de dominare in cuplu, de unde pot sa ia nastere si discutii. Banii vin in numar mare, insa pot pleca in cantitati la fel de abundente.

Horoscop lunar noiembrie Capricorn

Mai mult decat oricand, iti doresti sa lucrezi in echipa. Cunosti un avant important in a colabora si negocia, profita de el la locul de munca. In cuplu, vrei sa iti impui punctul de vedere prea categoric, de unde si posibilele discutii in contradictoriu. Banii sunt atat cat ai nevoie.

Horoscop lunar noiembrie Varsator

Daca luna trecuta ai intampinat dificultati mari la locul de munca, noiembrie vine cu o ameliorare a situatiei. Vei lua o decizie care te avantajeaza la serviciu, cel putin pe termen scurt si mediu. In dragoste, te bucuri de intelegere si momente frumoase in doi. Financiar, lucrurile sunt excelente pentru tine.

Horoscop lunar noiembrie Pesti

Configuratia Neptun-Saturn-Jupiter in zodia ta iti aduce energii pozitive la locul de munca. Incepi sa te afirmi, sa fii competitiv si sa castigi teren in activitatea pe care o desfasori. In dragoste, este posibil sa ai parte de certuri. Banii s-au cam terminat, ceea ce iti da un disconfort accentuat.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply