Dating

6 semne ca fostul sau fosta te vrea inapoi

By noiembrie 10, 2015 No Comments

unnamedV-ati despartit, dar nu stii bine de ce. Au fost la mijloc orgolii sau mici neintelegeri pe care le-ati transformat in adevarate drame. Una peste alta, parca ti-ai dori sa mai fiti impreuna, dar nu esti convins/a ca fostul sau fosta te mai vrea inapoi.

Iata cum iti poti da seama ca vrea sa va impacati:

 

 

1. Incearca sa-ti starneasca gelozia

In cazul in care fostul partener isi petrece serile umplandu-si contul de Facebook cu fotografii de la petreceri in care se distreaza de minune inseamna ca vrea sa iti starneasca gelozia aratandu-ti ca poate sa traiasca la fel de bine si fara tine.

2. Te suna sau iti scrie mesaj ca sa vada cum esti

“Doar am vrut sa vad ce mai faci” nu inseamna “Doar am vrut sa vad ce mai faci”. Inseamna “Am vrut doar sa-ti aud vocea dulce si, of, Doamne, de ce oare te-am lasat sa pleci?” sau ceva de genul acesta.

3. Te suna ca sa se planga de stresul de la serviciu

Chiar daca nu mai iesiti impreuna si nu mai pastrati foarte bine legatura, atunci cand intampina o problema sau cand are o zi grea la serviciu iti telefoneaza ca sa ti se planga. Face asta pentru ca are incredere in felul in care judeci tu lucrurile si, evident, pentru ca ii e dor de tine. Si a gasit doar o scuza ca sa vorbeasca din noi cu tine.

4. Te cheama „la un suc”

Poate ca daca te invita in oras nu inseamna neaparat ca vrea cu tot dinadinsul sa va impacati. Cu toate astea, faptul ca vrea sa va intalniti inseamna ca ii lipsesti, ca vrea sa te vada, sa iti zambeasca, sa iti vorbeasca. Cu toate acestea, nu iti face sperante desarte.

5. Nu face nimic ca sa se intalneasca cu altcineva

Dupa o despartire, e firesc sa incepi sa flirtezi cu alte persoane, sa iti dai intalniri. Doar atunci cand sentimentele ti-au ramas blocate in fosta relatie vei fi incapabil sa te ridici si sa mergi mai departe. De aceea, daca observi ca fostul sau fosta s-a izolat si refuza sa isi refaca viata e foarte probabil sa te iubeasca in continuare si sa isi doreasca sa va impacati.

6. Te-a inlocuit rapid si s-a laudat cu asta

Atunci cand afli ca fostul partener de viata si-a gasit extrem de rapid pe altcineva dupa despartire sunt doua variante: fie a avut o relatie cu acea persoana si inainte sa va despartiti, fie vrea sa te faca gelos/oasa, sa crezi ca nu sufera dupa separarea voastra.

Dupa parerea ta, cum ar trebui sa ii arati unui fost partener ca vrei sa reiei relatia?

Hai pe Sentimente