Ce e nouDating

Cum să ai succes pe site-urile de dating

By iunie 15, 2020 One Comment

Întâlnirile online au început deja să înlocuiască modurile clasice de a ne găsi un partener. Pe lângă avantajele clare ale dating-ului online precum simplitatea, eficiența și timpul, în perioada acestei pandemii s-a concretizat un alt mare avantaj: siguranța.

Datorită acestor plusuri, numărul persoanelor care și-au făcut un cont pe Sentimente în ultimele 3 luni a crescut cu 35% față de aceași perioadă a anului trecut. Cu toate că este un lucru extraordinar pentru utilizator ca o platformă să fie cât mai mare (șansele să găsești pe cineva pe gustul tău cresc considerabil) intervine și problema pierderii în mulțime.

Un CV al dragostei

Astfel, dacă profilul tău nu este pus la punct și nu atrage atenția cu ceva anume, șansele ca profilul tău să fie în topul căutărilor celorlalți utilizatori sunt considerabil reduse.

Profilul tău descrie pe larg cine ești, cum arăți, ce hobby-uri ai și ce fel de persoane cauți. Practic, l-ai putea numi un CV al dragostei, în sensul că te prezinți pe tine într-un mod succint dar care acoperă foarte multe aspecte ale vieții tale. Pentru că un profil bun acoperă foarte multe segmente și poate fi copleșitor să te gândești la completarea sa, am facut un ghid complet, atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Un profil ideal pentru bărbați

Știai că bărbații folosesc mai mult site-urile de dating? Nu pentru că și-ar căuta cu mai multă ardoare dragostea decât o fac femeile, dar de obicei un bărbat are între 3-5 conturi pe astfel de platforme. Femeile, în schimb, vor să lege legături mai profunde pentru a se simți mai în siguranță pentru momentul întâlnirii în offline.

Așadar, care sunt cele mai importante aspecte pentru un profil reușit?

Încredere

În general, încrederea se poate vedea în modul în care îți completezi profilul, în special în zona „descriere”. Și da, cu siguranță ar trebui să completezi această zonă. Evită cuvinte care exprimă singurătatea și dezamăgirea acestui fapt. De exemplu „Sper că voi găsi pe cineva potrivit pentru mine la un moment dat…” poate fi transformat cu ușurință în „Sunt aici pentru a găsi persoana potrivită pentru mine.” Practic spui același lucru dar nuanțele sunt total diferite.

Un profil complet

Trebuie sa reții un lucru: cu cat profilul tău are mai multe câmpuri completate – cu atât mai bine. Pe langă faptul că poți fi găsit în căutări mai specifice, oferi astfel un grad de încredere tuturor femeilor. O să simtă că știe câte ceva despre tine sau poate chiar începe o conversație legată de o anumită informație pe care tu ai completat-o.

Concentrează-te pe imagine, nu pe cuvinte

Este în regulă să ai o descriere scurtă care spune de ce ești aici sau care le arată femeilor că ai simțul umorului dar asta nu înseamnă că trebuie să îți descrii fiecare hobby. Este bine să vorbești prin acțiunile tale – adică prin poze. Îți plac drumețiile liniștite în natură? Foarte bine. Încarcă o poză din ultima drumeție. Pozele sunt cea mai bună modalitate de a vorbi despre tine. Nu uita să zâmbești!

Un profil ideal pentru femei

Mărește-ți galeria

Bărbații funcționează vizual. Știm. Dar asta nu înseamnă că sunt superficiali. Pur și simplu vor o femeie care își asumă că este pe un site de dating și care își expune frumusețea foarte clar. Încarcă cât mai multe poze care arată cum ești cu adevărat.

Acoperă cât mai multe aspecte

Poate nu ți se pare relevant să-ți expui afinitățile politice, gândurile despre familie sau hobby-urile preferate. Dar un bărbat cu adevărat interesat o să aprecieze foarte mult aceste aspecte. O să știe că ești o femeie puternică și asumată. În plus, interesul tău este să porți discuții cu bărbați care au cele mai multe puncte comune cu tine. De ce nu ai face-o?

Spune-ți povestea

Descrierea este punctul principal al profilului tău, imediat după poze. Astfel, ea ar trebui să înglobeze toată persoana ta, să te definească. Astfel, mesajul ar trebui să evidențieze cele mai bune calități și să îți evidențieze personalitatea.

Concluzie

Desigur că profilul este doar un aspect din tot ceea ce înseamă dating online, dar unul foarte important. Dacă crezi că profilul tău nu este la potențialul său maxim, încearcă aceste schimbări și spune-ne cum te-au ajutat aceste lucruri.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply