Ce e nouDatingStudii

Studiu: 70% dintre românii singuri folosesc o platformă de dating

By august 8, 2019 martie 15th, 2023 No Comments
platformă-de-dating

Cel mai recent studiu Sentimente.ro arată modul în care românii preferă să își găsească jumătatea. Aceștia preferă atât metode tradiționale (26%) precum ieșitul în oraș dar și metode mai moderne, precum o platformă de dating. Ca de exemplu, site-urile de matrimoniale, îmbinate cu metodele clasice, sunt în topul preferințelor. 43% dintre răspunsuri au fost în favoarea acestei abordări.

Prieteni

Cei mai mulți dintre români își fac prieteni cu ușurință (59%). Cu toate astea, 81% consideră că prietenii nu pot suplini lipsa unui partener de viață. Chiar dacă prietenii nu pot înlocui o relație, cu siguranță pot ajuta în găsirea sufletului pereche. O simplă recomandare poate face 2 oameni fericiți.

Conform datelor, 82% dintre utilizatori au prieteni singuri iar 70% dintre aceștia preferă să folosească o platformă de dating. O metodă eficientă pentru a cunoaște pe cineva, după cum afirmă utilizatorii.

Mai mult decât atât, 54% dintre respondenți au afirmat că au cel puțin un prieten care și-a cunoscut partenerul de viață prin intermediul unei platforme de dating.

Ce oferă o platformă de dating

Platformele de dating oferă un avantaj important tuturor utilizatorilor. Aceștia au posibilitatea de a-și cunoaște viitorul partener în profunzime, înainte de a intra într-o relație serioasă.

Putem spune că este indicat să te raportezi la ceilalți utilizatori ca la niște prieteni, cel puțin la început. 95% consideră că este esențial să fii și prieten cu partenerul de viață. Cât despre diferența dintre prietenie și dragoste, 86% spun că este doar un singur pas.

Pentru utilizatori, cele mai importante aspecte în alegerea platformei sunt:

  • notorietatea
  • numărul de membrii
  • relația bună cu echipa de suport
  • facilitatea folosirii platformei

Recomandări

Potrivit sondajului, cei care folosesc deja Sentimente.ro ar recomanda sau au recomandat deja prietenilor site-ul. Aceștia consideră că există o probabilitate mai mare să-și găsească un partener. Chiar dacă nu toate conversațiile s-au concretizat într-o relație, utilzatorii sunt mulțumiți. Datorită felului pozitiv în care au interacționat, multe dintre aceste conversații s-au transformat în prietenii frumoase.

Tu ai recomanda Sentimente ca o platformă de dating prietenilor tăi?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply