Matrimoniale

Dating online: ce il intimideaza si trebuie sa eviti

By septembrie 17, 2012 One Comment

Daca ai gasit barbatul ideal cu ajutorul serviciilor de dating online, ai grija sa nu il pierzi, fara sa iti dai seama. O atitudine prea dura, faptul ca ai realizat mai multe lucruri decat el sau fostii tau parteneri de viata sunt intimidante pentru actualul tau iubit si il pot determina pe acesta sa puna capat relatiei, de teama ca nu se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

Discutiile despre fostii tai iubiti

De regula barbatii nu pun intrebari despre fostii parteneri, decat in momentul in care vor sa asfle daca esti singura… si nu au suficient curaj sa te intrebe acest lucru in mod direct. Daca totusi iti adreseaza aceasta intrebare si fostul tau partener se strecoara prin discutiile de pe site-ul de dating online, ar fi bine sa il elimini repede. Nu lasa sa para sa il regreti sau ca era un barbat perfect. Cu cat il vei lauda mai mult, cu atat actualul tau partener se va simti mai intimidat si va incepe sa faca un pas in spate.

Faptul ca ai un salariu mai mare

Un job mai bun sau un salariu mai mare sunt doua aspecte destul de intimidante pentru barbati. Evita sa discutati despre bani si venituri inca de la primele intalniri de pe site-ul de dating online. Lasa timpul sa treaca, iar daca simti ca va potriviti si ca ati putea sa va apropiati, poti deschide subiectul dupa o perioada in care lucrurile par sa mearga pe drumul cel bun. Chiar si atunci insa evita sa pui prea mult pret pe faptul ca tu castigi mai mult, iar el mai putin.

Experienta ta bogata

Fie ca este vorba despre experienta de la locul de munca, despre experientele turistice sau cele sexuale, un barbat ar putea fi intimidat de o partenera care stie mai multe lucruri si care se pricepe mai bine la anumite aspecte. Evita sa te lauzi cu ce stii sa faci, cu locurile prin care te-ai plimbat etc. mai ales in primele discutii de pe site-ul de dating online.

Atitudinea ta

Faptul ca replicile tale sunt acide, ca ai foarte mult tupeu si reusesti sa te descurci chiar si in cele mai dificile situatii poate fi destul de intimidant pentru un barbat. In viziunea unora, barbatul este cel care ar trebui sa rezolve toate problemele, iar femeia sa fie protejata. Daca tu iesi din tipare, atat in viata reala, cat si pe site-ul de dating online, ai putea fi urcata pe un piedestal la care el, in conceptia lui, nu ar putea ajunge niciodata.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • paul spune:

    Speculatii de tip american ……Suntem paradoxal de diferiti si este neinchipuit de greu sa trasam mai mult de citeva linii generale definind grupari largi si aceasta numai selectind o anume tema, sau directie.
    Intre albul imaculat al unei pagini nescrise si uriasa transcriere a zeci de coduri ce transforma spatiul de scris intr-un nesfirsit cenusiu ,fara spatii albe ,cu perspective largi aflate in spatele unui cuvint si inimaginabile momentan si pentru autor ,exista o infinitate de personalitati .
    Imaginati-va un numar de posibilitati, si in acest caz de cerinte bine conturate la douazeci de ani ,apoi incercati sa-l cuprindeti ridicat la puterea anilor pe care-i avem astazi …….
    Trecerea superflua a fluturelui peste natura insorita nu lasa nicio urma… A descrie un cimp prin exprimarea :este de un verde proaspat , poate fi destul de precis pentru superficialitate sau pentru minima simplitate ……
    Priviti insa mai atent …. Este intr-adevar suficient?????…….

Leave a Reply