Recomandari

Cum se distreaza zodiile de Halloween

By octombrie 31, 2013 No Comments

halloweenSarbatoarea de Halloween a inceput sa prinda popularitate si in Romania, de vreme ce petrecerile cu aceasta tematica sunt agreate de foarte multe persoane. In timp ce unii dintre noi abia asteptam sa imbracam costumul de vrajitoare sau de vampir, altii cauta alt gen de amuzament in aceasta sarbatoare. Iata cum se distreaza fiecare zodie de Halloween!

Berbec
Berbecii nu vor refuza invitatiile la o petrecere de Halloween, dar nu pentru ca ar rezona cu semnificatiile sale, dimpotriva. Acesti nativi profita de adunarile de oameni deghizati, pentru a spune tuturor de ce este nepotrivit sa se sarbatoareasca Halloweenul in tara noastra. Dupa cateva pahare, incep si ei sa inteleaga de ce este chiar amuzant sa intri in pielea personajelor tipice.

Taur
Taurii tind sa simpatizeze si sa se alature sarbatorii de Halloween, pentru simplul fapt ca au un pretext de a se infrupta din dulciuri si placinte cu dovleac. Cu aceasta ocazie, organizeaza o mica intrunire acasa, pregatesc un meniu potrivit si fac seara mai frumoasa musafirilor, incantandu-le papilele gustative.

Gemeni
Cum sa nu iubeasca Gemenii Halloweenul, cata vreme aceasta este ocazia perfecta de a se distra o noapte in mijlocul saptamanii? Acesti nativi isi fac din timp o lista cu toate cluburile in care se tin evenimente tematice, isi pregatesc costumul care trebuie neaparat sa iasa in evidenta si devin cei mai entuziasti petrecareti ai serii de 31 octombrie.

Rac
Traditionalisti din fire, Racii sunt sceptici cu privire la spiritul sarbatorii de Halloween, de vreme ce stramosii lor nu au transmis-o mai departe ca pe o sarbatoare de sorginte romaneasca. Oficial, se declara impotriva evenimentului, insa nu refuza ideea de a petrece o seara confortabila acasa cu prietenii, cu placinta de dovleac, vin fiert si un film de groaza.

Leu
Desi nu adera intru totul ideii de Halloween, Leii nu se dau inapoi de la petrecerile organizate cu aceasta ocazie. Acum au prilejul perfect de a atrage toate privirile cu cel mai inspirat costum si cea mai atragatoare atitudine dintr-un grup mare de oameni. Le place sa fie in centrul atentiei si sa intre in pielea altor personaje, “de dragul artei”.

Fecioara
Fecioarele nu sunt tocmai candidatele perfecte pentru titlul de “petrecaretul anului de Halloween”. Pentru ele, sarbatoarea este puerila, mai degraba potrivita pentru cei mici, decat pentru cei mari. Daca printr-o conjunctura ciudata ajung sa ia parte la o petrecere de acest tip, sansele sa se si costumeze sunt aproape nule.

Balanta
Balantele nu se pot hotari daca sunt sau nu de acord sa sarbatoreasca Halloweenul. Apoi au o mare nelamurire privind petrecerea pe care ar trebui sa o aleaga. Cand in sfarsit se decid, intervine o alta drama: alegerea costumului. Printre atatea decizii de luat, timpul zboara pe langa Balante, astfel ca ajung sa renunte la planuri si sa ramana acasa.

Scorpion
Pasionati de misticism si lucruri obscure, Scorpionii se regasesc cumva in sarbatoarea de Halloween. Acum au cel mai mare avant de a testa daca nu cumva exista viata dupa moarte, incercand tot felul de ritualuri prin care incearca sa invoce spiritele. Nimeni nu ia mai in serios Halloweenul decat spiritualii Scorpioni.

Sagetator
Sagetatorilor le place Halloweenul, nu pentru ca ar sti mare lucru despre sarbatoare si semnificatiile sale, ci pentru ca este un bun prilej de distractie imbibata cu alcool, alaturi de prieteni. Sunt gata sa se deghizeze in cele mai caraghioase moduri si sa isi amuze copios apropiatii.

Capricorn
Singurul mod prin care un Capricorn concepe sa marcheze Halloweenul este sa isi aseze o decoratiune sugestiva pe birou, la serviciu. Acest nativ nu are timp de petreceri in timpul saptamanii, se teme sa nu fie acuzat ca ar fi infantil si oricum nu ar putea sa gaseasca o costumatie care ii reprezinte cu adevarat personalitatea mareata.

Varsator
Cum se “distreaza” Varsatorul de Halloween? Citind articole despre aceasta sarbatoare si originile sale, studiind modul in care ea a ajuns si in tara noastra, privind documentare si contrazicandu-se cu prietenii sai. Pentru acest nativ, Halloweenul nu este decat o curiozitate, nicidecum un motiv de sarbatoare.

Pesti
Cu siguranta, nativul in Pesti isi petrece seara de la Halloween in compania persoanei iubite, intr-un decor romantic, cu muzica in surdina si un film tematic. Fiind noaptea in care spiritele prind viata, Pestii cred ca intimitatea in doi va fi cu atat mai intensa.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply