Matrimoniale si dating online
Header

Ce spun cei care au participat la evenimentele Senticafe.ro

Mi-a placut intampinarea fetelor de la SentiCafe, atmosfera classy, atitudinea pozitiva a invitatilor, respectul reciproc manifestat de catre fiecare, discutiile interesante ocazionate de aceasta intalnire.

Liliana, femeie, 42 de ani

Galerie foto eveniment 8 iunie

Multumesc echipei Sentimente.ro pt seara de 8.06. Pentru felul in care m-au primit, pt ca s-au pregatit si organizat bine, pt ca sunt tare placuti si frumosi ! Sa mai organizati intruniri.

Stefan, barbat, 45 de ani

Mi-a placut totul! Jocul cu personajele a fost foarte inspirat.

Marina, femeie, 42 de ani

Mi-a placut Ineditul incercarii de socializare intre parteneri de sexe diferite.

Petre, barbat, 45 de ani

Scurte impresii: a fost o experienta foarte frumoasa. Mi a placut deschiderea si naturaletea voastra. Ati fost gazde primitoare.

Adrian, barbat, 35 de ani

Felicitari si multumesc, inca o data, pentru invitatie!
Sper si imi doresc sa ne revedem alaturi de multi, alti membri, atat in viitorul apropiat, cat si indelungat!

Anastasia, femeie, 36 de ani

Am fost incantata sa raspund invitatiei facute din partea echipei Sentimente.ro de a petrece o seara alaturi de membri echipei, cat si de membrii site-ului. Am imbratisat cu bucurie ideea de a iesi la o cafea, de a cunoaste oameni noi, de a interactiona si de a experimenta o altfel de comunicare. Felicit initiativa salutara a echipei de a ne lua de manuta, la figurat, ca pe niste copii, si de a ne aduce fata in fata, pentru a ne cunoaste si a ne apropia. Multi nu avem curajul sa ne dam intalnire; iar cand altcineva decide pentru noi, totul devine mult mai simplu… :))

Am avut placuta supriza de a descoperi ca atat pe site, cat si la o cafea, comunicarea e la fel de frumoasa si usoara. Important e sa alegi prudent si sa ai rabdare, sa te ajuti de filtre. Filtrele sunt foarte utile si nu mint niciodata. Partea minunata a acestui eveniment a fost ca o astfel de intalnire a inlocuit zeci de cafele, cu zeci de membri, care ar fi solicitat un mai mare consum de energie si, in primul rand, de timp. Cu o asemenea ocazie, poti face zeci de cunostinte odata; schimb de numere de telefon, adrese mail, pagini de site si chiar sa-ti dai numele de utilizator, pentru a pastra legatura si de a aprofunda proaspata cunostinta sau relatie. M-am convins, inca o data, de faptul ca pe site sunt oameni minunati, de incredere, cu destine interesante, ca exista caractere frumoase si firi sensibile. Mi-a facut placere sa privesc, in ochi, omenii carora le-am vorbit si mi-au vorbit; transparenta este reconfortanta si incurajatoare. A fost o intalnire plina de suflet, oamenii au venit cu inimile deschise.

Imi doresc cat mai multe astfel de intalniri; si sa contribuim, chiar noi, la desfasurarea acestora, incurajand amicii, prietenii, rudele, colegii, sa se inscrie pe site. Poate ca fratele cuiva de aici e jumatatea altcuiva. Poate o necunoscuta de la o masa de alaturi, in club, e jumatatea fiului Dumneavoastra. Niciodata nu se stie cand si in ce fel se intampla un miracol. E nevoie de mai multa implicare si, in primul rand, de incredere. La petrecerea de aseara, unii utilizatori au venit din curiozitate, altii – in speranta ca vor intalni pe cineva. Pe viitor va fi la fel. Dar nu va iesi nimeni in pierdere – chiar daca nu reusesti sa-ti gasesti jumatatea din prima, poate se va intampla a doua oara. Sau a zecea. Daca, insa, nici atunci, in orice caz, dupa astfel de reuniuni, poti fi sigur ca te intorci acasa imbogatit cu noi prieteni. Mi-am dat seama ca astfel de intruniri simplifica enorm interactionarea; pentru simplul fapt ca atunci cand „altcineva” iti aranjeaza intalnirea, totul pare mai simplu si lucrurile devin mai usoare. Poate ca nu intotdeauna avem incredere in alegerile pe care le facem; insa atunci cand ni se ofera o sansa, e bine sa avem curajul de a ne increde in hazard. Traseul devine mai incitant. Iar uneori sau adesea, castigi. Cu drag!

Doina, femeie, 36 de ani

A fost o idee buna si simpatica. De data asta nu am cunoscut pe nimeni, insa m-am simtit bine si am sa mai vin.

Costi, barbat, 40 de ani

Mi-a placut tare mult organizarea, va felicit pentru acest eveniment! Am sa vin cu siguranta si la urmatoarele.

Dana, femeie, 38 de ani

Echipa voastra e super! Oameni buni care doresc si fericirea altora. Mai rar asa ceva.

Anca, femeie, 53 de ani

Am apreciat deschiderea celor prezenti, incepand cu organizatorii.

Elena, femeie, 47 de ani

Vezi evenimentele viitoare